Connect with us

Türkiye Gündemi

“EKMEK TEKNEM SİGORTASI” KOBİ’LERİ DESTEKLİYOR

Türkiye’de sigorta sektörünün öncülerinden Generali Sigorta, “Ekmek Teknem Sigortası” ile bir ilke imza atıyor. Ekmek Teknem Sigortası; Covid-19 salgınından olumsuz etkilenen KOBİ ve esnafların ihtiyacına yönelik oluşturulacak. Hizmet, KOBİ ve esnafın kendi teminat paketi hazırlamasına imkan verirken, ihtiyaç duyulmayan teminatlara ekstra prim ödeme zorunluluğunu da ortadan kaldıracak.

“Hızlı ve zahmetsiz” poliçe düzenleyebilme imkanı sunan Ekmek Teknem; doğal afetlerin yanı sıra, çeşitli finansal kayıplar, 3. şahıslara karşı sorumluluk ve işveren sorumluluk risklerine karşı KOBİ ve esnafları destekleyecek.

EKMEK TEKNEM SEKTÖRLERE ÖZEL TEMİNAT SAĞLIYOR
Ekmek Teknem; çiçekçi, eczane, elektronik cihaz satış yeri, giyim mağazası, kırtasiye, kuru temizleme, market ve büfe, noter, oto servisi, restoran ve kafe, tekstil gibi pek çok farklı alanda hizmet veren KOBİ ve esnafların kendi sektörleri için özelleştirilmiş teminatlar hazırlıyor.

İSTEĞE BAĞLI BİRÇOK TEMİNAT İÇERİYOR
Hizmet ek olarak; yüksek olasılıklı risklere karşı 7/24 yardım hizmetleri ile genişletilmiş “Temel Koruma Paketi”, işletmenin faaliyeti bünyesinde taraf olabileceği sorumluluk risklerini güvence altına alan “İşletme Sorumluluk Paketi”, işletmenin finansal devamlılığını sağlamak üzere güvence sağlayan “İşletme Koruma Paketi” ve isteğe bağlı sunulan diğer ek teminatları da içeriyor.

Sigorta paketi ile ilgili detaylı bilgi https://www.generali.com.tr/ sitesinde.

Bizi Paylaşın
Continue Reading
Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir