Connect with us

Finans & Ekonomi

İSTANBUL FINTECH 2020’DE 5 ÖZEL ZİRVE GERÇEKLEŞECEK

12-16 Ekim tarihleri arasındaki İstanbul Fintech Week 2020 (IFW), Covid-19 salgını sebebiyle tümden online olacak. Endlessfairs’ın konferans platformunda hayata geçecek etkinliğin kayıtları Biletino üzerinden yapılacak. 2019 yılında Vodafone Park’ta düzenlenen İstanbul Fintech Week’e, 30 ülkeden 148 uluslararası konuşmacı ve 1200’ü aşkın kişi katılmıştı.

 

Sürekli değişen finansal hizmetler endüstrisinde küresel bir tartışma ve bilgi alışverişi etkinliği niteliğindeki 5 gün süreli İstanbul Fintech Week (IFW) 2020’de 5 özel zirve gerçekleşecek: 12 Ekim’de Payments Summit, 13 Ekim’de Blockchain Fest, 14 Ekim’de Digital Banking Summit, 15 Ekim’de Insurtech Summit ve 16 Ekim’de AI in Finance Summit.

FİNANSAL HİZMETLER SEKTÖRÜ BİR ARAYA GELECEK
Finansal hizmetler sektöründeki her kademeden çalışanı, yöneticiyi ve bu sektöre merak duyanları bir araya getirmesi beklenen ve Covid-19 salgını yüzünden tamamen online olacak etkinlikte; finansal inovasyona dair bütün konular uzmanları ve profesyonelleri tarafından irdelenecek. Ayrıca salgının doğurduğu zorluklar ve fırsatlar da ela alınacak.

PREMIUM SPONSORLAR: YAPI KREDİ VE KUVEYT TÜRK
Türkiye’nin ilk ve tek fintech derneği FINTR’nın ana ortaklığıyla organize edilen online etkinlikte, premium sponsorlar geçen yıldaki gibi bu yıl da Yapı Kredi ve Kuveyt Türk. Esri Türkiye ve Revolvia da Co-sponsor olarak destek veriyor.

STRATEJİK VE ULUSLARARASI ORTAKLAR…
Bahçeşehir Üniversitesi, BlockchainIST Center, ITÜ Arı Teknokent, KOSGEB, European Enterprise Network, KOOP, Boğaziçi Üniversitesi Digital Finance Working Group ve Switzerland Global Enterprise ise IFW’nin stratejik; MENA Fintech Association, Singapore Fintech Association, Enterprise Singapore, AIFC, Business France, Copenhagen Fintech, Efma ve The LHoFT de uluslararası ortakları arasında.

Bizi Paylaşın
Continue Reading
Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir