Connect with us

Finans & Ekonomi

YENİ NORMALİN İLK FUARI: CNR BEAUTY & WELLNESS SHOW İSTANBUL…

Covid-19 salgını sebebiyle Mart 2020’de Ticaret Bakanlığı tarafından alınan kararla ertelenen fuar organizasyonları, 10-13 Eylül tarihleri arasında gerçekleşecek “CNR Beauty & Wellness Show İstanbul – Kozmetik, Güzellik, Medikal Estetik Cihaz ve Ekipmanları Fuarı’yla” yeniden başlıyor.

 

 

CNR Holding bünyesindeki İstanbul Fuarcılık’ın KOSGEB’in desteğiyle organize etiği fuar; güzellik, sağlık, bakım ve kozmetik sektörleri 3’üncü defa tek çatı altında buluşturacak. CNR Expo İstanbul Fuar Merkezi’ndeki ticari aktivitede 500’ün üzerinde markanın bakım, güzellik, kozmetik, medikal cihaz ve ekipmanlarına ait ürün ve hizmetler sergilenecek.

Birbirinden özel etkinliklerle gündelik ve profesyonel makyajın sırları paylaşılacağı fuarda; cilt bakımı ve medikal estetik uygulamalarına yönelik seminerler de olacak.

SALGINLA İLGİLİ BÜTÜN TEDBİRLER ALINDI
Sektöründe Avrasya’nın en büyük fuar organizasyonu olması hedeflenen CNR Beauty & Wellness Show İstanbul – Kozmetik, Güzellik, Medikal Estetik Cihaz ve Ekipmanları Fuarı’ında katılımcı ve ziyaretçilerin sağlığının korunması için yeni normale dönüş kriterleri çerçevesindeki bütün tedbirler alındı. Giriş ve çıkış noktaları yeniden düzenlene fuara gelenlere vücut ısısı kontrolü uygulanacak ve havalandırma sistemlerinde harici hava kullanılarak içerideki hava sürekli temiz tutulacak. Fuar alanında aynı anda ‘10 metrekarede 1 ziyaretçi’ bulunabilecek. Ayrıca HES kodu sorgulaması da zorunlu.

500’Ü AŞKIN YERLİ VE YABANCI MARKA ÜRÜN VE HİZMET TANITACAK
500’ü aşkın yerli ve yabancı markaya ait bakım güzellik, kozmetik, medikal cihaz ve ekipmanları ile hizmetlerin tanıtılacağı fuarda; güzellik salonu işletmecileri, yöneticiler, estetisyenler, hastane ve kliniklerin dermatoloji birimi yöneticileri de ağırlanacak. Katılımcılar yeni teknolojik cihaz, trendler ve medikal güzellik ürünlerini inceleme, test etme ve karşılaştırma fırsatına erişecek. Fuarı, 4 günde 20 binin üzerinde kişinin ziyaret etmesi bekleniyor.

TÜRK KOZMETİK SEKTÖRÜ İÇİN BÜYÜK FIRSAT
10 milyar dolar pazar büyüklüğüne sahip Türk kozmetik sektörü fuar vesilesiyle yeni pazarlar keşfederek 2 milyar dolar civarındaki yıllık ihracatını artırmaya çabalayacak.

Bizi Paylaşın
Continue Reading
Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir