Connect with us

Finans & Ekonomi

KOBİ’LER DİJİTAL PAZARLAMAYLA ÇIKIŞ ARIYOR…

Yeni tip Koronavirüs (Covid-19) salgını sürecinde ticari faaliyetleri olumsuz etkilenen KOBİ’ler, toparlanarak hedef kitlelerine yeniden ulaşabilmek için dijital pazarlamaya yöneldi. Halihazırda ürün ve hizmet tanıtımında yüzde 71’i, satışındaysa yüzde 56’sı dijital platformları kullanıyor. İnternette arama yapıldığında ilk sıralarda çıkmak ve kolay erişilebilir olmak satış ve pazarlamada büyük önem taşıyor.

 

EG Bilişim Teknolojileri CEO’su Gökhan Bülbül, Türkiye ekonomisinin belkemiğini oluşturan KOBİ’lere Covid-19 salgını sebebiyle yüz yüze kaldıkları “tanıtım, satış ve müşteri kaybı” sorunlarının çözümünde yardımcı olabilmek için üç ayrı dijital pazarlama paketini hizmete sunduklarını söyledi.

Gökhan Bülbül-EG Bilişim Teknolojileri CEO’su

YENİLİKÇİ, TEKNOLOJİK VE REKABETÇİ BİR YAPIYA KAVUŞMAK
Bülbül, söz konusu paketler hakkında şu bilgileri verdi: “Yeni başlayanlar için Google Ads reklamları’ paketlerimiz ile etkin destek ve hizmetlerle KOBİ’lerin yenilikçi, teknolojik ve rekabetçi bir yapıya ulaşmalarını sağlayarak ekonomik kalkınmadaki paylarını artırmalarına katkı sağlıyoruz. İşletmelerin bu hizmetten ücretsiz faydalanmaları için sadece sitemizde yer alan formu doldurmaları yeterli. Ardından Google Ads reklam hesapları ve reklam kampanyaları ücretsiz olarak açılacak ve herhangi bir hizmet bedeli ödemeyecekler.”

DİJİTAL PAZARLAMAYLA HENÜZ TANIŞMAMIŞ İŞLETMELERE KOLAYLIK
Google SMB Premier partnerlerinden EG Bilişim Teknolojileri tarafından geliştirilen ve eylül sonuna dek ücretsiz olan “Yeni başlayanlar için Google Ads reklamları” destek paketleri sayesinde dijital pazarlamayla henüz tanışmamış işletmelerin bu alanda varlık gösterip ekonomik performanslarını artırmaları hedefleniyor.
2011 yılında kurulan EG Bilişim Teknolojileri, Google reklamları, SEO çalışmaları ve sosyal medya reklam yönetim hizmetleri konusunda küçük ve orta büyüklükteki kurumlara hizmet veriyor.

Bizi Paylaşın
Continue Reading
Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir