Connect with us

Finans & Ekonomi

PETROL OFİSİ’NDEN 17 BİN USTAYA ÜCRETSİZ MOTOR YAĞI…

Petrol Ofisi, 22 Haziran’da “Siftah Liderden” adlı bir kampanya başlattı. “Yeni Bir Başlangıç Olsun” sloganlı kampanyada Türkiye’nin dört bir yanındaki oto sanayi siteleri ve özel servislerdeki 17 bin ustaya koşulsuz ve ücretsiz motor yağı ile birer kutu maske dağıtılacak. Yağlar araç tiplerine göre 4 litrelik Maxima CX 5W-30 ya da 7 litrelik Maximus TDE 15W-40 olacak. Petrol Ofisi Madeni Yağlar Direktörü Sezgin Gürsu böylelikle ekonomiye ve sektöre ustalar aracılığıyla 3 milyon liralık ekstra katkı sağlayacaklarını kaydetti.

 

İyi gündeki gibi kötü günde de paydaşlarının ve müşterilerinin yanında olduklarını ifade eden Petrol Ofisi Madeni Yağlar Direktörü Sezgin Gürsu, “Siftah Liderden kampanyamızla, hiçbir ayrım yapmadan ücretsiz olarak dağıttığımız motor yağlarımız ile bu zorlu döneme yeni bir başlangıç olsun, bereket getirsin istedik.” dedi.

Sezgin Gürsu-Petrol Ofisi Madeni Yağlar Direktörü

KAMPANYAYLA SEKTÖRE 3 MİLYON LİRALIK EKSTRA KATKI
Bütün dünyanın yeni tip Koronavirüs (Covid-19) salgını sebebiyle zorlu bir süreçten geçtiğini belirten Gürsu, şunları söyledi: “Pandemiye karşın bu zorlu mücadele, sağlık alanında olduğu gibi ekonomi alanında da önemle sürdürülüyor. Yeni normalleşmenin başladığı bugünlerde, paydaşlarımız olan otomotiv sektöründe de işler yeniden hareketlenmeye başladı. Sektör lideri olarak biz de hem ekonomi çarklarının dönmesine katkıda bulunmak, hem de ustalarımıza yeni bir başlangıç olsun, bereket getirsin hedefi ile ‘Siftah Liderden’ kampanyası düzenledik. Türkiye’nin dört bir yanında, ayırt etmeksizin oto sanayi siteleri ve özel servisler başta olmak üzere toplam 17 bin iş yerine, Maxima ve Maximus motor yağlarımızı, koruyucu maskelerle birlikte ücretsiz olarak dağıtıyoruz. ‘Siftah Liderden’ kampanyamız ile ekonomiye ve sektöre ustalarımız aracılığıyla 3 milyon liralık bir ekstra katkı sağlamış olacağız.”

TOPLAMDA 21 BİN KUTU MOTOR YAĞI DAĞITILACAK
Kampanyada ödüllü Maxima CX 5W-30 motor yağından 4 litrelik 13 bin; ağır ticari araçlara ideal çözüler sunan Maximus TDE 15W-40 motor yağından da 7 litrelik 4 bin kutu dağıtılacak. Ayrıca iş yerlerine birer kutu da koruyucu maske bırakılacak.

Bizi Paylaşın
Continue Reading
Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir