Connect with us

Dünya Gündemi

TÜRK ASILLI ALMAN MİLLETVEKİLİ ÖZDEMİR: COVID-19 TESTİM POZİTİF

Alman Federal Meclisi’nde geçmişte Eş Genel Başkanlığını da yaptığı Yeşiller Partisi’nden milletvekili olan Türk asıllı siyasetçi Cem Özdemir, sosyal medya hesabından Covid-19 testinin pozitif çıktığını duyurdu. Bu arada Covid-19 salgınında küresel mortalite yüzde 4,04’e; İtalya’daki mortaliteyse yüzde 8,33’e yükseldi.

 

Alman Yeşiller Partisi Milletvekili Cem Özdemir

Almanya’daki Yeşiller Partisi’nin eski Eş Genel Başkanı Cem Özdemir, Covid-19 testinin pozitif çıktığını duyurdu. Bu virüsün herkese bulaşabileceğine dikkati çeken Özdemir, Intagram hesabından takipçilerine “Testim pozitif çıktı ama durumum gayet iyi.” ifadesiyle durum hakkında bilgi verdi. Özdemir şu anda Alman Federal Meclisi’nde aynı partiden milletvekili.

 

 

AB Brexit Başmüzakerecisi Michel Barnier

 

AB BAŞMÜZAKERECİSİ BARNIER’İN TESTİ DE POZİTİF
Bu arada Avrupa Birliği (AB) Brexit Başmüzakerecisi Michel Barnier de “hep birlikte üstesinden gelineceği” vurgusuyla Twitter hesabından de “Covid-19 testimin pozitif çıktığını bildirmek isterim. Gerekli tüm talimatları yerine getiriyorum.” açıklaması yaptı.

 

 

Son verilere göre Covid-19 salgınında küresel mortalite (ölümle sonuçlanan vakaların oranı) yüzde 4,04’e; İtalya’daki mortaliteyse yüzde 8,33’e yükseldi.

Bizi Paylaşın
Continue Reading
Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir