Connect with us

Finans & Ekonomi

KUVEYT TÜRK’TEN MAKİNE FİNANSMANI KAMPANYASI…

Daha öncesinde “nakdi finansmandan Eximbank’ın Kısa Vadeli Alacak Sigortası’na, Cebim POS’tan Tedarikçi Finansmanı’na, leasing’den Sağlam KOBİ Kart’a” dek pek çok yenilikçi ürün ve hizmeti “hızlı, uygun oran ve esnek vadelerle” başta KOBİ’ler ticari işletmelerin kullanımına sunan Kuveyt Türk, ticari müşterilerine yönelik cazip kar oranlarıyla makine finansmanı kampanyası başlattı. 1 milyar TL limitli ve 60 aya kadar vade seçenekli kampanyanın 6 ayı ödemesiz. Başvurular 2020 Nisan sonuna kadar devam edecek.

 

Türkiye genelinde 431 şubesiyle faaliyet gösteren Kuveyt Türk, üretimi ve yatırımı desteklemek amacıyla ticari müşterilerine yönelik makine finansmanı kampanyası başlattı. 6 ayı ödemesiz maksimum 60 ay vadeli, cazip kar oranlı ve 1 milyar TL limitli kampanyadan yararlanmak isteyenlerin 2020 Nisan sonuna kadar başvurmaları gerekiyor.

1989’DAN BERİ DEĞERLERİMİZLE BÜYÜYOR…
Türkiye’nin önde gelen katılım bankalarından biri olan ve kurulduğu 1989’dan beri “değerlerimizle büyüyoruz” stratejisiyle çalışmalarını sürdüren Kuveyt Türk; daha öncesinde “nakdi finansmandan Eximbank’ın Kısa Vadeli Alacak Sigortası’na, Cebim POS’tan Tedarikçi Finansmanı’na, leasing’den Sağlam KOBİ Kart’a” dek pek çok yenilikçi ürün ve hizmeti “hızlı, uygun oran ve esnek vadelerle” başta KOBİ’ler ticari işletmelerin kullanımına sunmuştu.


TL’DE 0,79; DOLAR’DA 0,21 VE EURO’DA 0,19

Son makine finansmanı kampanyası; leasing ve makine taksitli ticari finansman yöntemleriyle gerçekleşecek. Kuveyt Türk’ün ticari müşterileri makine finansmanı imkanından TL’de 0,79’dan, ABD Doları’nda 0,21’den, Euro’da ise 0,19’dan başlayan kâr oranlarıyla faydalanabilecek. Kuveyt Türk’ün öte yandan 150’ye yakın makine satıcısıyla katkı paylı leasing satış anlaşması var. Müşterilerine vade farksız ve düşük kâr paylı finansmanla makine edinme avantajı sağlıyor.

ESNAFTAN ÇİFTÇİYE, İŞLETME SAHİBİNDEN BAYİLERE…
Farklı sektörlerde hizmet veren ticari işletmeler için geliştirdiği “Business Plus Kart, KOBİ Kart, Esnaf Kart, Sağlam Bayi Kart, Tohum Kart” gibi özel kartlarla da müşterilerine rahat nefes aldıran Kuveyt Türk; esnek ödeme planlarıyla esnaftan çiftçiye, işletme sahibinden bayilere her kesimin ihtiyaçlarını karşılamayı hedefliyor.

Bizi Paylaşın
Continue Reading
Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir