Connect with us

Finans & Ekonomi

KOBİ’LERİN GES YATIRIMLARINA İŞ BANKASI’NDAN KREDİ DESTEĞİ…

KOBİ’ler, isbank.com.tr üzerinden ulaşabilecekleri panele fatura ve tesis bilgilerini girerek “çatı, cephe ve arazi tipi lisanssız GES yatırımları için” ücretsiz ön fizibilite raporu çıkarabiliyor. Raporda, GES yatırımın elektrik faturalarını ne kadar azaltacağı ve hangi sürede amorti edilebileceği ortaya konuluyor. Hesaplama sonrası yatırım kararı alan KOBİ’ler İş’te Günel Kredisi’ne başvurabiliyor.

Sürdürülebilir kalkınma hedefleri doğrultusunda yeşil ekonomiyi destekleyici projeler hayata geçiren Türkiye İş Bankası, “yenilenebilir enerji, enerji verimliliği ve kaynak verimliliği projeleriyle sıfır karbon ekonomisine geçiş için” finansman sağlıyor.

İŞ’TE GÜNEŞ KREDİSİ…
Güneş Enerjisi Santrali (GES) yatırımı yapmak isteyen KOBİ’lere ücretsiz ön fizibilite raporu hizmeti sunan İş Bankası, işletmelerin finansman ihtiyaçlarını da İş’te Güneş Kredisi ile karşılıyor.

ÜCRETSİZ ÖN FİZİBİLİTE RAPORU…
KOBİ’ler, isbank.com.tr üzerinden ulaşabilecekleri panele fatura ve tesis bilgilerini girerek “çatı, cephe ve arazi tipi lisanssız GES yatırımları için” ücretsiz ön fizibilite raporu çıkarabiliyor. Raporda, GES yatırımın elektrik faturalarını ne kadar azaltacağı ve hangi sürede amorti edilebileceği ortaya konuluyor. Hesaplama sonrası yatırım kararı alan KOBİ’ler İş’te Güneş Kredisi’ne başvurabiliyor.

İzlem Erdem- İş Bankası Genel Müdür Yardımcısı

“YEŞİL EKONOMİYİ DESTEKLİYORUZ”
Küresel iklim değişikliğinin etkilerinin her geçen gün daha fazla hissedildiği günümüzde yeşil dönüşümün öneminin giderek arttığına dikkat çeken İş Bankası Genel Müdür Yardımcısı İzlem Erdem “Bankalar ve finansal kuruluşlar, özellikle KOBİ düzeyindeki işletmelerin yeşil dönüşümlerini destekleme, onların bu süreçte ihtiyaç duyacakları finansmanı sağlama noktasında katkı sunabilirler. Biz de bu sorumluluk ve bilinçle hareket ediyor, yeşil ekonomiyi destekliyoruz.” dedi.

Bizi Paylaşın
Continue Reading
Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir