Connect with us

Finans & Ekonomi

PERAKENDEDE GÖRÜNTÜ ANALİZİ 10 KAT HIZLANACAK…

Yüzde 100 yerli yazılım çözümleri ve “yapay zeka ve derin öğrenme” yoluyla perakende sektöründe verimliliği artıran REM People’ın dahil olduğu Intel AI Builders programıyla görüntü işleme süresinin 2 saniyeden 0,2 saniyeye kadar indirilmesi hedefleniyor.

 

Yapay zekâ tabanlı çoklu kanal (omni-channel) perakende uygulama yönetimi çözümleri sunan yeni nesil perakende analitiği şirketi REM People, Intel’in yapay zeka geliştiricilerini desteklemek için kurduğu Intel AI Builders programına dahil oldu.

Yüzde 100 yerli yazılım çözümleri ve “yapay zeka ve derin öğrenme” yoluyla perakende sektöründe verimliliği artıran REM People’ın dahil olduğu Intel AI Builders programıyla görüntü işleme süresinin 2 saniyeden 0,2 saniyeye kadar indirilmesi hedefleniyor.

KURUMSAL BİR EKOSİSTEM…
Intel AI Builders programı, “bağımsız yazılım satıcıları, sistem entegratörleri, orijinal ekipman üreticileri ve Intel platformlarında yapay zekanın benimsenmesini hızlandırmak için ortak bir misyona sahip son kullanıcılardan oluşan kurumsal bir ekosistem” niteliğinde.

2 SANİYEDEN 0,2 SANİYEYE…
Test çalışmaları devam eden programla, görüntü işleme süresinin 2 saniyeden 0,2 saniyeye kadar indirilmesi hedefleniyor. Yapay zeka teknolojisi üzerine çözümler üreten program üyeleri teknik kaynaklara, yeni müşterilere ve ortak pazarlama fırsatlarına erişiyor. Üyeler ayrıca ortak pazarlama teşviklerinden yararlanabiliyor.

MICROSOFT, NVIDIA VE GOOGLE PROGRAMLARI…
Ürünlerin perakende dünyasındaki yolculuğunu yapay zekayla izleyen ve raporlayan REM People, Intel’in programıyla bu alandaki büyümesini hızlandıracak. REM People, daha öncesinde Microsoft’un girişimleri desteklediği programı Microsoft for Startups Founders Hub, Nvidia’nın girişim destek programı Nvidia Inception ve Google’ın girişimleri bulut hizmetlere ulaştırarak desteklediği Google for Startups Cloud programına katılmıştı.

50 ÜLKEDE 120 ŞİRKETE HİZMET…
2015 yılında Türkiye’de kurulan REM People; İstanbul, Dubai’den ve Londra’daki ofisleriyle 50’yi aşkın ülkede “Arçelik, Adel Kalemcilik, Anadolu Efes, Arla Foods, Bahlsen, Bayer, Beko, Coca-Cola İçecek, Danone Nutricia, Disney, Mey-Diageo, Evyap, Haribo, Hayat Kimya, Henkel, Huawei, Intel, JBS Seara, Kraft Heinz, Kellogg’s, Kimberly Clark, Microsoft, Mondelez, Nestle, P&G, PepsiCo, Pernod Ricard, Reckitt, Red Bull, Superonline, Turkcell ve Unilever gibi” alanında lider 120 şirkete yeni nesil perakende analitiği hizmeti veriyor.

YÜZDE 100 YERLİ YAZILIMLARLA…
Yüzde 100 yerli yazılım çözümleri ve “yapay zeka ve derin öğrenme” yoluyla perakende sektöründe verimliliği artıran REM People; anlık görüntü tanıma teknolojisiyle, saha satış ekiplerinin çektiği fotoğrafları analiz ediyor ve reyonlardaki ürünleri gözlüyor. Ortaya koyduğu analizlerle, müşteriler daha hızlı aksiyon alabiliyor.

Bizi Paylaşın
Continue Reading
Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir