Connect with us

Türkiye Gündemi

MADEN TÜRKİYE 2021…

2021 yılı ihracatına hızlı başlayan madencilik sektörünün tüm paydaşları Avrasya’nın en kapsamlı buluşması “Maden Türkiye 2021″e hazırlanıyor. Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) ve Ticaret Bakanlığı desteğiyle 9.kez Tüyap’ta düzenlenecek fuar; 9-12 Aralık 2021 tarihleri arasında yerli ve yabancı nitelikli firmalara ev sahipliği yaparak yeni iş birliklerine zemin hazırlayacak.

Tüyap’ın geliştirdiği dijital çözümlerle katılımcı firmalar ve ziyaretçiler online iş ağı platformu “Business Connect” Programı üzerinden dijital ortamda fuar öncesi ve sonrasında da bir araya gelerek bağlantı kurabilecekler.

Ticaret Bakanlığı’nın Yurt Dışı Alım Heyeti Programı desteğini de alan fuar, katılımcıları alım heyetleriyle bir araya getirerek sektörün gelişimi için elv

Ticaret Bakanlığı’nın Yurt Dışı Alım Heyeti Programı desteğini alan fuar, katılımcıları alım heyetleriyle bir araya getirerek sektörün gelişimi için elverişli bir ticaret platformu oluşumuna rehberlik edecek.

KOSGEB’DEN DESTEK
Fuara katılacak firmalar bu yıl da KOSGEB’in desteğinden yararlanabilecek. Ayrıca Ticaret Bakanlığı’nın Yurt Dışı Alım Heyeti Programı desteğini de alan fuar, katılımcıları alım heyetleriyle bir araya getirerek sektörün gelişimi için elverişli bir ticaret platformu oluşumuna rehberlik edecek.

ONLINE TOPLANTI PLANLANABİLECEK
Katılımcılar, “Business Connect” üzerinden fuar öncesinde 6-8 Aralık 2021 tarihleri arasında arama ve filtreleme yaparak uygun iş bağlantılarını bulup, toplantı planı yapabilecekler. Eşleşen katılımcı ve ziyaretçiler 13-17 Aralık 2021 tarihleri arasında planladıkları toplantıları online veya yüz yüze gerçekleştirebilecekler.

Bizi Paylaşın
Continue Reading
Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir