Connect with us

Türkiye Gündemi

DİJİTAL TOPUKLAR 1 KASIM’DA…

Türkiye’nin ilk ve tek dijital kadın zirvesi Dijital Topuklar 1 Kasım 2021’de Süleyman Seba Kültür Merkezi’nde düzenlenecek. Bu yıl online da izlenebilecek etkinlik alanında uzman birçok ünlü ismi buluşturacak.

Tüm içeriklerini feminist bir bakış açısıyla ve toplumsal cinsiyet eşitliği çerçevesinde sürdüren Dijital Topuklar bu yıl “sahipçık” teması adı altında farklı konulara dikkat çekmeyi amaçlıyor.

Oyuncu ve sunucu Ceyda Düvenci de Dijital Topuklar'da konuşma yapacak.

Oyuncu ve sunucu Ceyda Düvenci de Dijital Topuklar’da yer alacak.

BİRÇOK ÜNLÜ İSİM BİR ARADA
Bu yıl “Beden”, “Hikâye”, “Eğitim”, “Haklar”, “Hayaller”, “Siyaset” ve “İçerik” konularında; oyuncu Ceyda Düvenci, müzisyen ve söz yazarı Kalben, “Tarihin Cinsiyeti” kitabının yazarı feminist akademisyen Fatmagül Berktay, sanatçı Nuri Harun Ateş, sosyal medya içerik üreticileri Zeynep Gönenli, çizer Aslı Alpar, gazeteci yazar Ayşen Şahin, yazar Berrin Sönmez, Eğitim Reformu Girişimi’nden Burcu Meltem Arık, öğretmen Gökhan Atik, avukat Tuğba Tüfek Türkan ve Mekanda Adalet Derneği temsilcileri söz alacak.

BİLET GELİRİ STK’LARA
Kuruluşundan bu yana bilet gelirlerinin bir kısmını bağışlayan Dijital Topuklar’da bu sene elde edilecek gelirin bağışlanacak bölümü her konuşmacının adına, onların seçeceği bir sivil toplum kuruluşuyla (STK) paylaşılacak.

Bilet satın almak için: zirve2021.dijitaltopuklar.com

Bizi Paylaşın
Continue Reading
Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir