Connect with us

Türkiye Gündemi

TÜRK TELEKOM’DAN İHTİYAÇ SAHİBİ ÖĞRENCİLERE 10 BİN TABLET…

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) ve Türk Telekom eğitime katkıda bulunacak yeni bir proje hayata geçirdi. Türk Telekom’un Milli Eğitim Bakanlığı’na teslim ettiği 10 bin tablet, belirlenen okullar aracılığıyla maddi imkânları kısıtlı öğrencilere dağıtılacak.

Türk Telekom’un gönderdiği tabletlerin ilk, orta ve lise düzeyinde eğitim gören öğrencilere teslim edilmeye başlandığını belirten Türk Telekom CEO’su Ümit Önal, “Maddi durumu yetersiz öğrencilerimizin de derslerini teknolojiye uygun şekilde takip ederek, ödev ve araştırmalarını rahatça yapmaları mümkün olacak.” dedi.

Ümit Önal-Türk Telekom CEO’su

Ümit Önal-Türk Telekom CEO’su

“TÜRKİYE’NİN DİJİTAL AYAK İZİNİ ARTIRACAK”
Türk Telekom CEO’su Ümit Önal, Milli Eğitim Bakanlığı’yla ortaklaşa yürütülen projenin Türkiye’nin dijital ayak izini artıracağını dile getirdi: “Dijital dönüşümüne liderlik eden bir teknoloji şirketi olarak; dokunduğumuz herkesi değerli hissettirme misyonuyla insanı merkeze alan projeler üretiyoruz. Toplumun her kesimini kucaklayan kurumsal sosyal sorumluluk projelerimizle bilgiye erişimde fırsat eşitliğine katkı sağlıyoruz. Türk Telekom olarak, ülkemizi dijitalleştirme konusunda öncelikli alanlarımızdan birisi de eğitim. 2021-2022 eğitim öğretim yılının başlamasıyla birlikte, daha önce de pek çok projede iş birliği yaptığımız Milli Eğitim Bakanlığımıza 10 bin adet tablet bağışlama kararı aldık. Böylelikle maddi durumu yetersiz olan öğrencilerimiz de derslerini teknolojiye uygun şekilde takip ederek, ödev ve araştırmalarını rahatça yapabilecek. Bu proje Türkiye’nin dijital ayak izini daha da arttıracak.”

Bizi Paylaşın
Continue Reading
Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir