Connect with us

Türkiye Gündemi

İBB’DEN KURUMLARA DİJİTAL DÖNÜŞÜM HİZMETİ…

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) telekomünikasyon altyapı ve bilgi teknolojileri şirketi İSTTELKOM AŞ, firmalara teknolojik çözümler sunmaya devam ediyor. Şirketin yeni Hosted Exchange (e-posta hizmeti) çözümleriyle kurumların iletişim trafiklerini merkezi olarak yeniden yapılandırmalarını sağlıyor.

İSTTELKOM’un; e-posta ve belge paylaşımı, takvim, rehber ve veri depolama gibi pek çok özelliği destekleyen Hosted Exchange firmaların iletişim trafiklerini merkezi olarak yeniden yapılandırmalarını sağlarken; diğer yandan şirketlerin iletişim faaliyetlerini yeni KVKK (Kişisel Verileri Koruma Kanunu) mevzuatlarına uygun, güvenli bir şekilde yönetmelerine de imkan tanıyor.

Nihat Narin-İSTTELKOM Genel Müdürü

Nihat Narin-İSTTELKOM Genel Müdürü

“DİJİTAL DÖNÜŞÜM HIZ KAZANIYOR”
Firmaların lisans ve cihaz yatırımı yapmadan hizmetten yararlanabildiğini belirten İSTTELKOM Genel Müdürü Nihat Narin, “Yapılan tüm bu çalışmalarla birlikte, kurumlar dijital dönüşüm sürecinde önemli bir hız ve verimlilik kazanıyor.” dedi.

KESİNTİSİZ İLETİŞİM
Outlook ve benzeri e-posta istemcileriyle etkileşimli çalışan Hosted Exchange, bulut tabanlı (çevrimiçi veri paylaşımı ve depolama alanı) özellikleriyle kullanıcıların birçok farklı platform üzerinden kesintisiz iletişim kurmasına yardımcı oluyor. Veri yedekleme ve olağanüstü durum kurtarma çözümleriyle işletmeler; sunucu, veri tabanı ve ağ bağlantı arızalarının yol açabileceği olumsuz sonuçlardan korunuyor.

NELER YAPILABİLİYOR?
-Merkezi iletişim trafik yönetimi
-Exchange hesabına her yerden erişim
-Kişisel ve paylaşımlı takvim, rehber ve görev yönetimi
-Güvenli veri depolama, veri yedekleme ve kurtarma seçenekleri
-Outlook web access (Webmail) ve Activesync ile mobil uyumluluk
-Sınırsız e-posta hesabı ve veri trafiği
-Kurumsal e-imza

Bizi Paylaşın
Continue Reading
Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir