Connect with us

Türkiye Gündemi

KKB’DEN GENÇLERİN İSTİHDAMINA DESTEK…

Kredi Kayıt Bürosu’nun (KKB) “Genç Yetenekler Programı” gençlerin istihdamına katkısını sürdürüyor. Ön elemeleri geçip tüm aşamaları başarıyla tamamlayarak programa katılmaya hak kazanan 23 genç yetenek, KKB’de farklı departmanlarda görev almaya başladı.

Genç Yetenekler Programı’na bugüne kadar 2 bin civarında başvuru yapıldı. Program kapsamında ön elemeyi geçen adaylar, çeşitli envanter ve uygulamalı testlere tabi tutularak kapsamlı bir online değerlendirme aşamasını tamamladı. Değerlendirme sonrası seçilen adaylar; 6 ayı organizayon kültürüne, parçası oldukları ekibe ve görevlere en etkin ve hızlı şekilde adapte olabilmeleri için oluşturulan çok yönlü bir işe uyum sürecini kapsayan toplamda 1 yıllık eğitim sürecinden geçtiler.

Veysel Sunman-Kredi Kayıt Bürosu Genel Müdür Vekili

Veysel Sunman-Kredi Kayıt Bürosu Genel Müdür Vekili

“GENÇLERİN İSTİHDAMINI DESTEKLİYORUZ”
KKB’nin lisans eğitimlerini tamamlayarak mezun olan bireylerin istihdamını desteklediğini söyleyen Kredi Kayıt Bürosu Genel Müdür Vekili Veysel Sunman kendi kadrolarına da bu eğitimden geçen gençleri aldıklarını dile getirdi.

Nil Durukanoğlu-Kredi Kayıt Bürosu İnsan Kaynakları Direktörü

Nil Durukanoğlu-Kredi Kayıt Bürosu İnsan Kaynakları Direktörü

“DENEYİM KAZANMALARINA YARDIMCI OLUYORUZ”
Programa kabul edilenlerin bir yıllık eğitimden geçtiğini ifade eden Kredi Kayıt Bürosu İnsan Kaynakları Direktörü Nil Durukanoğlu, “Bu yalnızca gençlerin istihdam edildiği bir uygulama değil, iş hayatına profesyonel iş gücü sağlama adına en ince ayrıntısına kadar detaylandırılan bir program bütününü kapsıyor. Çalışmaya dahil olan gençler çeşitli parametreler doğrultusunda yapılan seçim sürecini geçerek bir yıllık uzun soluklu bir eğitim ve gelişim yolculuğuna çıkıyor. Eğitimlerin devamında ise, yeni adaylarımız teorik bilgilerini pratikle birleştirme imkanı bularak profesyonel hayata adaptasyonlarını tamamlıyor. İşverenlerin ve gençlerin, profesyonel iş hayatında karşılaştıkları en büyük sorunsalın başında “deneyim” geliyor. Program sayesinde gençlere iş hayatına adaptasyon sağlama ve kurumsal deneyim edindirme noktasında bir fırsat sunuyoruz.” dedi.

Bizi Paylaşın
Continue Reading
Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir