Connect with us

Türkiye Gündemi

SON TEKNOLOJİ ÜRÜNLERİ “VERİMLİLİK VE TEKNOLOJİ FUARI’NDA…

Türkiye Verimlilik Vakfı’nın bu yıl 3.kez düzenlediği Uluslararası Verimlilik & Teknoloji Fuarı başlıyor. 9-12 Haziran 2021 tarihleri arasında ATO Congresium’da düzenlenecek fuarda, son teknoloji ürünleri yer alacak.

150 firmanın stant açacağı Verimlilik ve Teknoloji Fuarı’nda katılımcı yerli ve yabancı şirketler arasında bilgi alışverişin yanı sıra, yeni iş birliklerinin kurulması sağlanacak.

Cemalettin Kömürcü-Türkiye Verimlilik Vakfı Başkanı

Cemalettin Kömürcü-Türkiye Verimlilik Vakfı Başkanı

“GLOBAL NETWORK OLUŞTURMAK İSTEYENLERE FIRSAT”
Fuarın “global network oluşturmak isteyen firmalar için fırsat” olduğunu ifade eden Türkiye Verimlilik Vakfı Başkanı Cemalettin Kömürcü, şu bilgileri verdi: “Verimliliğe katkı sağlayan teknolojik ürünlerin sergilenmesiyle farkındalığın artırılması hedefleniyor. Fuar, büyüyen Türkiye’de rol almak, verimlilik sağlayan teknolojilerle tanışmak, yurt içi ve yurt dışı profesyonel ziyaretçilerle bir araya gelmek ve global networklar oluşturmak isteyen firmalar için önemli fırsatlar sunacak.”

“SAVURGANLIĞI AZALTARAK ÜRETİMİ ARTIRABİLİRİZ”
Türkiye’nin kaynak kullanımında savurganlığı azaltarak üretimi artırabileceğini ifade eden Kömürcü: “Toplam kalite ve verimlilik ilkelerini öncelikler arasına alarak kalkınma çıtasını daha da yükseklere taşıyabiliriz.” dedi.

Bizi Paylaşın
Continue Reading
1 Comment

1 Comment

  1. isacotur Blog

    9 Haziran 2021 at 03:28

    Fuarın ilk günü Youtube kanalımız için VLOG çekmeye gideceğiz, fuara gelmek isteyen takipçilerimizle görüşmek dileğiyle

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir