Connect with us

Gündem

58 İL KIRMIZI, RAMAZAN’DA HAFTA SONU YASAĞI…

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bakanlar Kurulu toplantısının ardından yaptığı açıklamada, Türkiye’nin 58 ilinde Covid-19 risk haritasının kırmızıya döndüğünü, bu illerde cumartesi ve pazar günleri sokağa çıkma yasağı uygulanacağını kaydetti.

 

Covid-19 salgını tedbirleri sıkılaştırıldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye nüfusunun yüzde 80’ine denk gelen 58 vilayette salgın risk haritasının kırmızı renge döndüğünü açıkladı. Erdoğan, Türkiye genelinde akşam 21.00 ile sabah 05.00 arası sokağa çıkma yasağının devam edeceğini, bütün kırmızı şehirlerde hafta sonları kısıtlama uygulanacağını belirtti.

Recep Tayyip Erdoğan- Cumhurbaşkanı

RENGE BAKILMAKSIZIN RESTORANLAR AÇIK
Risk haritası rengine bakılmaksızın restoran ve kafelerin yüzde 50 kapasiteyle ve tedbirlere uyarak faaliyetlerini sürdürebileceklerini dile getiren Erdoğan, paket servis hizmetinin de aynen devam edeceğini duyurdu.

RAMAZAN’DA HAFTA SONLARI YASAK VAR
Erdoğan, Ramazan boyunca ülke genelinde hafta sonralı sokağa çıkma kısıtlamasına gidileceğini; toplu iftar ve sahur organizasyonlarına izin verilmeyeceğini kaydetti. Lokantaların Ramazan’da yalnızca paket servis hizmeti sunabileceğinin ve işlerinin düşmesi göz önünde bulundurularak destekleneceklerinin altını çizdi.

Bizi Paylaşın
Continue Reading
Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir