Connect with us

Türkiye Gündemi

KADINLARA ÜCRETSİZ E-İHRACAT EĞİTİMİ…

Çok fonksiyonlu e-ticaret yönetim programı Propars, e-ihracat alanında kadın istihdamını artırmaya yönelik bir çalışma başlattı. Bu kapsamda her ay 8 kadına ücretsiz e-ihracat eğitimi vererek, kadınların e-ihracat sürecine hakim olmaları hedefleniyor.

KOBİ’lerin Amazon, Ebay ve Etsy alışveriş sitelerinde yer almasını sağlayan Propars; bulut teknolojisi kullanarak 54 ülkeye ihracata aracılık ediyor.

 Engin Sezgin-Propars Kurucusu

Engin Sezgin-Propars Kurucusu

“KADIN İSTİHDAMINI ARTIRACAĞIZ”
Programı, kadın istihdamını artırmak amacıyla hayata geçirdiklerini ifade eden Propars kurucusu Engin Sezgin: “Kadınların her açıdan desteklenmesi gerektiği bir dünyada yaşıyoruz. Kadın başarılarının artması, dünyanın daha iyi bir yer alması için çok önemli.” dedi.

8 SAATLİK ÜCRETSİZ EĞİTİM
Toplamda 8 saat sürecek ve ücretsiz düzenlenecek eğitime katılanlar e-ihracat süreçlerini kapsamlı biçimde öğrenecekler ve program sonunda sertifika almaya hak kazanacaklar.

YETERLİ DONANIMA ULAŞACAKLAR
Programa katılacak olanlar; sektördeki profesyonellerin deneyimlerinden haberdar olup, kendi işlerini kurmaları için ihtiyaç duyacakları donanıma ulaşabilecekler.

 

Bizi Paylaşın
Continue Reading
Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir