Connect with us

Finans & Ekonomi

“KADIN ÇALIŞAN SAYISI İLE BAŞARI ARASINDA DOĞRU ORANTI VAR”


5 kıtadaki 80’i aşkın ülkeye ihracat gerçekleştiren Giz Kozmetik’in Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Zengin, “kadın çalışan sayısı ile başarı arasında doğru orantı olduğunu” söyledi.

 

“Dünyanın en büyük markalarının çözüm ortakları” arasında yer aldıklarını ifade eden Giz Kozmetik Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Zengin. “Elde ettiğimiz tüm bu başarıların kaynağı kadın çalışan popülasyonumuzun yüksek olması.” dedi.

İbrahim Zengin-Giz Kozmetik Yönetim Kurulu Başkanı

“ÇALIŞANLARIMIZIN YÜZDE 70’İ KADIN”
“Kadın çalışan sayısı ile başarı arasında doğru orantı olduğunu” ve “kadın çalışanların işletmelerin büyümesine katkı sağladığını” belirten Zengin, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla şunları dile getirdi: “Giz Kozmetik; kadınların aktif olduğu, üretime ve yönetime doğrudan katıldığı bir yapıyla faaliyetlerini sürdürdüğü için başarılı oluyor. Kadınların dikkatli, titiz ve sabırlı yaklaşımı, firmamızı dünyayla yarışan bir kaliteye ulaştırıyor. Ürünlerimizin yüzde 90’ı kadınlara sesleniyor. Bu sebeple Ar-Ge’den laboratuara, üretimden pazarlamaya kadın çalışan popülasyonu yüksek bir şirketiz. İstihdamın yaklaşık yüzde 70’i kadınlardan oluşuyor. Bu da beraberinde sürdürülebilir kaliteyi getiriyor.”

Bizi Paylaşın
Continue Reading
Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir