Connect with us

Türkiye Gündemi

TÜRKİYE’NİN İLK DİJİTAL KREDİSİNE “0” FAİZ!

Avukatların ihtiyacına yönelik çözüm getiren BaroKart’ın; Türk Finans’ın meslek gruplarına kredi sağlayan dijital finansman platformu ParamKredi ve Barolar Birliği iş birliği ile sunduğu “Türkiye’nin ilk dijital kredisinde” bu ay “yüzde sıfır” faiz uygulanacak. BaroKart üzerinden yapılan UYAP masraf ve harç ödemelerinde ihtiyaç duyulan finansman desteğini online sağlayan “UYAP Destek Kredisi’nde” dosya masrafı da alınmıyor.

Ocak ayı boyunca devam edecek kampanya ile UYAP harç ve masraf ödemelerinde finansman kullanacak avukatlar; “Barokart” ile bir ay vadede faizsiz kredi imkanından yararlanacak.

Gökhan Ertürk-Türk Finansman AŞ. Genel Müdürü

“45 MİLYON TL’Yİ AŞKIN KREDİ TALEP EDİLDİ”
Türk Finansman AŞ. Genel Müdürü Gökhan Ertürk, avukatlara özel UYAP Destek Kredisi’nin yoğun talep gördüğünü belirtti: “Hizmeti 2020 yılının temmuz ayında devreye aldık ve Türkiye’de bir ilke imza atarak; baştan sona dijital kredi sürecini BaroKart alt yapısı üzerinden avukatlara sunduk. Avukatların UYAP masraf ve harç ödemelerinde kullanabilmesi için dizayn edilmiş bu kredi ürünümüze bugüne kadar 45 milyon TL’yi aşkın talep geldi.”

“YILIN YENİLİKÇİ ÜRÜNÜ DALINDA ÖDÜL ALDIK”
Finans, bilişim, yazılım ve sigorta sektörlerinden “teknoloji odaklı yenilikçi projelerin” yarıştığı “PSM AWARDS” yarışmasında; 33 banka ve finansal teknoloji şirket projesi arasında “Yılın Yenilikçi Ürünü” dalında “Altın” ödülüne layık görüldüğünü hatırlatan Ertürk; “Hedefimiz, bugüne dek krediden faydalanan avukatlarımıza sağladığımız fayda ve dijital sürecimiz ile yarattığımız memnuniyeti daha da geniş bir kitlenin hizmetine sunabilmek. Bunun için yeni yılda avukatlarımıza masrafsız kredimizde sıfır faiz avantajı da sunacağız.” dedi.

Av. Metin Feyzioğlu-Türkiye Barolar Birliği Başkanı

“BAROKART ÇOK İŞLEVLİ BİR KART HALİNE GELDİ”
Türkiye Barolar Birliği Başkanı Av. Metin Feyzioğlu, BaroKart’ın sunduğu hizmetlerle çok işlevli bir kart haline geldiğini ifade etti: “Barokart avukatların hem iş hem sosyal hayatında büyük kolaylıklar sağlıyor. Kimlik yerine geçebilen BaroKart, zaman içinde eklenen hizmetlerle, avukatların birçok harcama ve ödemelerinde kullandığı, aynı zamanda adliyelere girişlerde bir güvenlik kartı fonksiyonu olan çok işlevli bir kart haline gelmiş durumda. Tüm bu çoklu işlemlere ek, UYAP ödemelerindeki ihtiyaçları mobil imza ve e-imza ile kolay ve hızlı bir şekilde sağlamasını çok önemsiyoruz. Yüzde sıfır faiz kampanyası ile çok daha fazla avukatımızın bu hizmetten faydalanmalarını temenni ediyoruz.”

Bizi Paylaşın
Continue Reading
Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir