Connect with us

Finans & Ekonomi

ONLINE ALIŞVERİŞTE GÜVENLİK ENDİŞESİ YAŞAYANLARA BÜYÜK KOLAYLIK…

“Bankacılık hizmeti almayan veya internetten alışverişte çeşitli güven sorunları yaşayanlar”, finans teknoloji şirketi iyzico’ya ait “iyzico Korumalı Alışveriş” ve “iyzico ile Öde” uygulamaları sayesinde online alışverişlerinde 7/24 canlı destek hizmeti eşliğinde hızlı ve güvenli ödeme yapabiliyor.

 

3 milyon işlem barajını aşan “iyzico Korumalı Alışveriş”, “iyzico ile Öde” ile birlikte “ödemeden teslimata kadarki tüm aşamalarda” güvenliği üst seviyede tutuyor. Uygulamayla “Siparişim istediğim gibi gelir mi?” ve “Kredi kartım kopyalanır mı?” gibi endişeler son buluyor.hı

IYZICO HESABI AÇMAK YETERLİ…
İnternetten alışverişi hızlı, pratik, masrafsız ve güvenli hale getiren bu hizmetten yararlanmak için iyzico hesabı açmak yeterli. Ücretsiz açılan bu hesaba para yüklenebiliyor ve tüm işlemler ilgili mobil uygulamasında görüntülenebiliyor. Ayrıca “iyzico ile Öde” aracılığıyla gerçekleşen tüm ödemelerde tüketicilere “iyzico Korumalı Alışveriş kapsamında 7/24 canlı destek sunuluyor ve iptal-iade süreçleri kolaylıkla gerçekleşiyor. Öte yandan iyzico hesap sahipleri dilediklerinde bakiyeyi banka hesaplarına aktarabiliyor.

PROFİLDE HESAP VE KARTLAR GÖRÜNTÜLENEBİLİYOR
Kullanıcılar ödemelerini “iOs ve Android işletim sistemi yüklü cihazlara ücretsiz indirilebilen” ve “telefon numarası ve e-maille girilen” iyzico mobil uygulaması üzerinden iyzico hesaplarına kredi kartıyla para yükleyerek ya da EFT ve havale yöntemiyle pratiğe dönüştürebiliyor. Profil bölümünde banka hesapları ile kartlar görüntülenebiliyor. “iyzico ile Öde” sayfasında hizmet hakkında detaylı bilgiye erişilebiliyor ve iyzico’yla iletişim kurulabiliyor. İadeler satıcı onayının hemen ardından hayata geçiyor.

Bizi Paylaşın
Continue Reading
Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir