Connect with us

Türkiye Gündemi

SONY’DEN DÜNYANIN EN KÜÇÜK VE HAFİF FULL-FRAME FOTOĞRAF MAKİNESİ SİSTEMİ…

Sony, dünyanın en küçük ve en hafif full-frame fotoğraf makinesi ve lens sistemini tanıttı. Büyük beğeni toplayan sistem Alpha 7C full-frame fotoğraf makinesi (model ILCE-7C), FE 28-60mm F4-5.6 (model SEL2860) zum lens ve HVL-F28RM flaştan oluşuyor.

 

Yann Salmon-Legagneur-Sony Europe Dijital Görüntüleme Ürün Pazarlama Direktörü

Çalışmalarını “müşterilerinin ihtiyaçlarına karşılık verecek en iyi araçları meydana getirme kararlılığıyla” sürdürdüklerini ifade eden Sony Europe Dijital Görüntüleme Ürün Pazarlama Direktörü Yann Salmon-Legagneur, “Yeni Alpha 7C fotoğraf makinesi ve FE 28-60mm F4-5.6 zum lens, sahip olduğumuz en gelişmiş görüntüleme teknolojilerinin büyük bir bölümünü, dünyanın en küçük ve en hafif full-frame fotoğraf makinesi ve lens sistemi olan yepyeni bir tasarımda bir araya getiriyor. Böylece, kreatif içerik üreticilerine avuç içlerine sığacak boyutta bir full-frame sisteminin ödünsüz gücünü sunarak onlar için yepyeni bir olasılıklar dünyasının kapılarını açıyor.” dedi.

 

EN HAFİF VE KÜÇÜK AMA PERFORMANSTAN ÖDÜN VERMİYOR…
Alpha 7C, gelişmiş AF (otomatik netleme) yeteneği, yüksek çözünürlüklü 4K video kapasitesi ve daha pek çok özelliğiyle performanstan ödün vermeyen, dünyanın en küçük ve en hafif full-frame fotoğraf makinesi gövdesi. Yine en küçük ve en hafif standart zum lensi niteliğindeki FE 28-60mm F4-5.6’yla birlikte kullanıldığında “taşıma kolaylığı ve çok yönlü kullanım becerisi” en üst seviyeye çıkıyor. HVL-F28RM flaş ise fotoğraf makinesinin yüz algılama teknolojisiyle bağlantılı akıllı aydınlatma yoğunluğu kontrolü özelliğine sahip; kullanıcılarına fotografik ifade biçimlerini genişletme olanağı sunuyor.

GELİŞMİŞ AF YETENEKLERİ VE ÇOK YÖNLÜ VİDEO ÇEKİM İŞLEVLERİ
Yeni Alpha 7C’de; Sony’nin full-frame görüntü kalitesi, gelişmiş AF yetenekleri ve çok yönlü video çekim işlevleri şaşırtıcı derecede hafif ve kompakt bir tasarımla bir arada. Bu yeni fotoğraf makinesinde; 24.2MP (yaklaşık, efektif) 35mm full-frame arkadan aydınlatmalı Exmor R™ CMOS sensör ve yüksek hassasiyet, olağanüstü çözünürlük, 15-stop geniş dinamik aralık ve yüksek hızda veri işleme kapasitesi ile BIONZ X™ görüntü işleme motoru var.

3 ASFERİK LENS ELEMANI İDEAL DÜZENDE
Katlanabilir yapıdaki yeni FE 28-60mm F4-5.6 zum lens, görüntünün her yerinde full-frame’in yüksek çözünürlük kapasitesini ve optik performansını ortaya koyuyor. 3 asferik lens elemanının ideal düzende oluşu sayesinde zum kapsamı boyunca optik sapmalar önleniyor ve köşeden köşeye yüksek çözünürlük elde ediliyor. Minimum 30cm (geniş açı) – 45cm (tele objektif) arası bir odak mesafesiyle yakın plan çekimlerde de mükemmel sonuç veriyor.

Bizi Paylaşın
Continue Reading
Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir