Connect with us

Finans & Ekonomi

E-DÖNÜŞÜM’DE ANAHTAR TESLİM ÇÖZÜM: MİKRO RUN CLOUD

KOBİ’lerin hizmetine sunduğu Mikro Run’ı buluta taşıyan Mikro Yazılım’dan e-Fatura’ya geçişte anahtar teslim çözüm. “Evrakları kolayca gönderme”, “tahsilat ve ödemeleri hatırlatıcılarla takip” ve “tüm şirketi tek ekrandan yönetme” imkanları sunan Mikro Run Cloud, her internetli mekanı ofise dönüştürüyor.

 

Alpaslan Tomuş-Mikro Yazılım Genel Müdürü

Mikro Yazılım Genel Müdürü Alpaslan Tomuş, binlerce KOBİ tarafından kullanıldığını ifade ettiği Mikro Run yazılımını günün şartları ve müşterileri talepleri doğrultusunda buluta taşıdıklarını ve Mikro Run Cloud’un küçük ölçekteki işletmelere özel bir çözüm olduğunu belirtti: “Eğer firmalar henüz e-Dönüşüm sürecine dahil olmadıysa, tüm bu süreci onlar için Mikro Yazılım ekipleri ücretsiz gerçekleştiriyor. Mikro Run Cloud’u; içinde anahtar teslim olarak e-Dönüşüm’e geçiş sağlanan bir model olarak tanımlayabiliriz.”

“YENİ BİR ÜRÜNDEN ÖTE YENİ BİR DENEYİM”
Tomuş, e-Fatura’ya geçiş sürecinin tüm aşamalarında müşterilerinin yanında olduklarının söyledi: “Mikro Run Cloud ile yeni bir üründen öte yeni bir deneyim sunuyoruz. Süreç kapsamında müşterilerimize; uçtan uca aktivasyondan eğitime, sistemin hayata geçirilmesinden sistem desteğine kadar tüm operasyonun Mikro Yazılım ekibi yürütüldüğü yeni bir deneyim yaşatıyoruz. Mikro Yazılım ile müşterilerimiz hiçbir operasyonel işlemle uğraşmak zorunda kalmıyor ve sadece işlerine odaklanabiliyorlar.”

105 BİNİ AŞKIN KAYITLI MÜŞTERİ
1988 yılında kurulan Mikro Yazılım, geliştirdiği “kullanımı kolay, kapsamlı ve fonksiyonel” ticari yazılımlarla her sektördeki küçük, orta ve büyük ölçekli işletmelerin bu alandaki tüm ihtiyaçları karşılıyor. Firmanın ülke içi ve dışında 105 bini aşkın kayıtlı müşterisi bulunuyor.

Bizi Paylaşın
Continue Reading
Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir