Connect with us

Finans & Ekonomi

DOĞUŞ TEKNOLOJİ’YE İKİ ÖDÜL BİRDEN…

2012 yılında kurulan Doğuş Teknoloji, “en iyi veri merkezleri ile veri merkezi projelerinin” yarıştığı “IDC Cloud & Datacenter Summit 2019’da “Bulut Yazılım Hizmeti” kategorisinde “Galataport Liman Yönetimi” projesiyle birinci, “Bulut Altyapı/Platform Hizmeti” kategorisinde ise ikincilik ödülüne layık görüldü.

 

“Bilişim teknolojileri alanındaki altyapı çalışmaları ile sistemsel ve yazılımsal ürünlerin uyarlamasını hayata geçirmek” amacıyla 2012 yılında kurulan Doğuş Teknoloji, “en iyi veri merkezleri ile veri merkezi projelerinin” yarıştığı “IDC Cloud & Datacenter Summit 2019’da iki ödüle layık görüldü.

“GALATAPORT LİMAN YÖNETİMİ” BİRİNCİLİK GETİRDİ
Dijital dönüşüm hizmeti veren şirket, global araştırma firması International Data Corporation (IDC) tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen yarışmada “Bulut Yazılım Hizmeti” kategorisinde “Galataport Liman Yönetimi” projesiyle birinci, “Bulut Altyapı/Platform Hizmeti” kategorisinde ise ikinci oldu.

PROJELERİ ÖNDE GELEN UZMANLAR DEĞERLENDİRDİ
38 projenin yarıştığı zirvede çok sayıda uzman, “kurumların dijital dönüşüm yolculuğunun desteklemesi ve geleceğin teknolojileri” temalı söyleşilerde görüş ve düşüncelerini aktardı. Ödül töreni Wyndham Grand Levent Otel’de gerçekleşti. Projeleri Türkiye’nin önde gelen bilişim teknolojileri uzmanlarından oluşan jüri değerlendirdi.

Doğuş Teknoloji Uygulama Operasyonları Müdürü Ceyhun Kartal, törendeki konuşmasında şirketinin 2019 yılında başlayan “Bulut Yolculuğu” serüveni ve deneyimleri hakkında bilgiler aktardı.

DOĞUŞ TEKNOLOJİ’NİN FAALİYET ALANLARI
Doğuş Teknoloji; VR Çözümleri, Robotik Süreç Otomasyonu, Blockchain, BOT Ürünleri, Makine Öğrenmesi ile Derin Öğrenme alanlarında Yapay Zeka ve Lab konularının da aralarında bulunduğu yeni teknolojiler alanında faaliyet gösteriyor. Geçen sene Doğuş Grubu bünyesinden ayrılan şirket, daha fazla sektöre hizmet sunmayı amaçlıyor.

Bizi Paylaşın
Continue Reading
Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir