Connect with us

Türkiye Gündemi

TEKNOFEST, EYLÜL AYININ EN ÇOK KONUŞULAN HABERLERİNDEN BİRİ OLDU…

21-26 Eylül 2021 tarihleri arasında İstanbul Atatürk Havalimanı’nda düzenlenen Türkiye’nin ilk Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST Eylül ayının en çok konuşulan haberleri arasında yer aldı.

Bu yıl “Milli teknoloji hamlesi” sloganıyla gerçekleşen Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST dördüncü kez teknoloji meraklılarıyla buluştu. Türkiye’nin uzay ve havacılık alanında milli teknoloji üreten topluma dönüşmesini desteklemek amacıyla hayata geçen festival bu sene rekor sayıda katılımcı ağırladı.

EYLÜL AYININ EN ÇOK KONUŞULAN HABERLERİNDEN
Medya takip kurumu Ajans Press’in 15 binin üzerinde yazılı basın, televizyon kanalları, internet siteleri ve sosyal medya mecralarını tarayarak gerçekleştirdiği medya araştırmasına göre; TEKNOFEST hakkında Eylül ayı boyunca; 3 bin 229 yazılı basında, 2 bin 29 televizyonda haber yayınlanırken; internette 25 bin 706, sosyal medyada ise 2 bin 29 habere konu oldu. Hakkında toplamda 161 bin 128 haberin yapıldığı festival, Eylül ayının en çok konuşulan haberleri arasına adını yazdırdı.

Bizi Paylaşın
Continue Reading
Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir