Connect with us

Gündem

BORUSAN SANAT’TAN “DEPREMZEDELERE DESTEK” KONSERLERİ…

Müziğin birleştirici ve iyileştirici gücüyle zor günlerin aşılmasına katkı sunmayı amaçlayan Borusan Sanat, Mart ayında gerçekleşecek Borusan İstanbul Filarmoni Orkestrası konserinin ve Borusan Müzik Evi’ndeki tüm konserlerin gelirini, Kahramanmaraş depremleriyle büyük yıkıma uğrayan afet bölgesinde duyulan ihtiyaçların giderilmesi için bağışlayacak.

 

Emilia Hoving

Borusan İstanbul Filarmoni Orkestrası’nın (BİFO) 2 Mart Perşembe günü saat 20.00’deki konserinin adresi Zorlu PSM Turkcell Sahnesi. Emilia Hoving’in yöneteceği orkestra, izleyicilere incelikle seçilmiş eserleri icra edecek. Sanatseverler konserde İspanyol Ulusal Orkestrası’nın trompet sanatçısı Manuel Blanco’yu dinleme fırsatı bulacak. Blanco, hem ulusal hem uluslararası pek çok yarışmada birinci olan bir sanatçı. Hoving ise 2021 yılında Stockholm Kraliyet Filarmoni Orkestrası’nı yönettiği konserin ardından Critics’ Spurs Prize’a layık görülmüştü.

Borusan İstanbul Filarmoni Orkestrası’nın (BİFO) 2 Mart Perşembe günü saat 20.00’deki konserinin adresi Zorlu PSM Turkcell Sahnesi.

FM Einheit

FM EINHEIT’İN İLK TÜRKİYE KONSERİ…
“Birçok avangard, endüstriyel ve deneysel projeye imza atan” ve efsanevi Alman endüstriyel müzik grubu Einstürzende Neubauten’ın kurucu üyesi müzisyen FM Einheit ilk Türkiye konserini, 10 Mart Cuma günü saat 21.00’de Türk noise müziğinin temsilcisi Batur Sönmez’in katılımıyla Borusan Müzik Evi’nde verecek.

TİMUÇİN ŞAHİN’S FLOW STATE’TEN CAZ VE DOĞAÇLAMA
New York Times’ın “Usta bir gitarist ve harikulade bir besteci” diye tanımladığı Timuçin Şahin; Sean Rickman, Cory Smythe ve Reggie Washington gibi caz ve doğaçlama dünyasının önemli isimlerinden oluşturduğu Timuçin Şahin’s Flow State grubu ile 11 Mart Cumartesi saat 21.00’de müzikseverlerle bir araya gelecek.

Manuel Blanco

DREAM WORKS’TAN DENEYSEL MÜZİK ZİYAFETİ….
Rüya, doğaçlama ve film arasındaki ilişkileri temel alan uzun soluklu bir belgesel projesinin parçası olan deneysel müzik topluluğu Dream Works, 17 Mart Cuma günü saat 21.00’de Borusan Müzik Evi’ne konuk olacak. İstanbul’daki doğaçlama müzik sahnesinin önde gelen isimlerinin yer aldığı grup, Osmanlı-Türk müziği, özgür doğaçlama ve elektro-akustik müzik etkilerini özgün bir kolaja dönüştüren albümleriyle dinleyenleri heyecan verici bir serüvenle baş başa bırakacak.

KONSERLER BORUSANSANAT.TV’DE…
Borusan Sanat, konser deneyimini dijitale taşıyan platformu borusansanat.tv ile birbirinden değerli sanatçıların yer aldığı konserleri izleyenlere ulaştırmaya devam edecek. Borusan İstanbul Filarmoni Orkestrası ve Borusan Quartet’in tüm sezon konserleri ile Borusan Müzik Evi’nde gerçekleşen seçili konserlerin kayıtlarına Mart boyunca bu dijital kanaldan ulaşılabilecek.

Batur Sönmez

Müzikseverler, BİFO’nun Zorlu PSM Turkcell Sahnesi’ndeki ve Borusan Quartet’in Kadıköy Belediyesi Süreyya Operası’ndaki tüm konserlerini Borusan Sanat’ın çevrimiçi radyosu Borusan Klasik’ten canlı dinleyebilecek.

Karnaval.com üzerinden yayın yapan Borusan Klasik’e, internette karnaval.com/borusanklasikdinle adresinden; mobil ortamda iPhone (App Store) ve Android (Google Play Store) cihazlara indirilebilecek “Karnaval” uygulamasıyla, ayrıca iPad için yine App Store’dan indirilebilecek Karnaval Radyo uygulamasından erişilebilecek.

Anıl Eraslan

Borusan Sanat’ın sezon boyu düzenlediği tüm konserlerin biletleri, passo.com.tr, Passo mobil uygulaması ve Passo perakende satış noktalarından temin edilebilecek. Etkinliklerde, PDF bilet ve konser özelinde mobil cihazlardan belirlenen karekod gibi dijital bilet seçenekleri var.

Bizi Paylaşın
Continue Reading
Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir