Connect with us

Gündem

FATMA GİRİK, ŞİŞLİ’DE ANILIYOR…

Türkan Şoray, Hülya Koçyiğit ve Filiz Akın’la birlikte Yeşilçam’ın dört yapraklı yoncasında yer alan duayen sanatçı Fatma Girik, vefatının 1’nci yıldönümünde bir dönem başkanlığını yaptığı Şişli Belediyesi tarafından düzenlenen programla anılacak. Nazım Hikmet Kültür ve Sanat Evi’nde gerçekleşecek etkinlik saat 19.30’da başlayacak.

 

24 Ocak 2022 tarihinde vefat eden Türk sinemasının duayen ismi Fatma Girik için 1989-1994 yılları arasında başkanlık koltuğunda oturduğu Şişli Belediyesi tarafından anma programı organize edildi. Efsanevi sanatçının 1’nci ölüm yıldönümünde Nazım Hikmet Kültür ve Sanat Evi’nde gerçekleşecek etkinlik saat 19.30’da başlayacak.

SANATÇI VE GAZETECİ DOSTLARI BİR ARAYA GELECEK…
Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin’in ev sahipliğindeki programa; İstanbul Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Prof. Dr. Nurettin Sözen, Cumhuriyet Halk Partisi 22 ve 23. Dönem Milletvekili Mustafa Özyürek, Girik’in yeğeni ve manevi kızı Fatma Ahu Turanlı, kardeşi Günay Girik, sanatçı ve gazeteci dostları Nur Sürer, Müjdat Gezen, Meral Orhonsay, Çiğdem Tunç, Cüneyt Arkın’ın eşi Betül Işıl Arkın, Halil Ergün, Engin Çağlar, Burçak Evren, Cengiz Özkarabekir, Ümit Efekan, Gül Sunal, Ezo Sunal, bir dönem menajerliğini üstlenen Gazeteci – Yazar Bircan Usallı Silan ve birçok tanınmış isim katılacak. Girik, Türkan Şoray ve Hülya Koçyiğit’le birlikte Yeşilçam’ın dört yapraklı yoncasında yer alan Filiz Akın ise duygu ve düşüncelerini gönderdiği video mesajıyla paylaşacak.

ŞARKI KAYITLARI DİNLENECEK…
Dostları kendisini anlatırken sanatçının seslendirdiği şarkı kayıtları gramofondan dinlenecek.

Bizi Paylaşın
Continue Reading
Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir