Connect with us

Gündem

YENİ DÜNYANIN GERÇEKLERİ BU ZİRVEDE…

Yeni Dünya Zirvesi’ndeki panellerde liderlikten girişimciliğe, eğitimden sosyal sorumluluğa kadar pek çok konuda gençlere ufuk ve yol açıcı bilgiler aktarılacak. Faydasıçok Vakfı’nın organize ettiği ücretsiz zirve, YouTube ve Metaverse’ten eş zamanlı izlenebilecek.

 

Faydasıçok Holding çatısı altındaki Faydasıçok Eğitim Vakfı’nın ev sahipliğiyle 12 Kasım Cumartesi günü İş Sanat ve Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek Yeni Dünya Zirve’sindeki “Yeni Dünya’da Liderlik”, “Eğitimin Geleceği”, “Yeni Dünya’da Sosyal Sorumluluk”, “Yeni Çağın Yeni Yetkinlikleri” ve “Yeni Dünya’da Girişimcilik” başlıklı panellerde sektör liderleri deneyimlerini paylaşacak.

Hasçelik ana sponsorluğundaki Yeni Dünya Zirvesi; burs, mentorluk, eğitim, staj ve istihdam imkanlarıyla öğrencilere 360 derece destek veren Faydasıçok Eğitim Vakfı’nın Yönetim Kurulu Başkanı Selcen Faydasıçok’un açılış konuşmasıyla başlayacak.

DİNAMİKLERE AYAK UYDURAN LİDERLİK ANLAYIŞI
Yeni Dünya’da Liderlik panelinde Coca Cola Ceo’su Başak Karaca, İş Bankası Genel Müdürü Hakan Aran, Hasçelik Ceo’su Naci Faydasıçok ve Mediamarkt Ceo’su Yenal Gökyıldırım kariyer yolculuklarının yanı sıra, yeni dünya dinamiklerine ayak uyduran liderlik anlayışını anlatacak.

EĞİTİMİN GELECEĞİNİ NELER BELİRLEYECEK?
Ardından MEF Üniversitesi Rektör Yardımcısı ve “gençleri 21. yüzyıl yetkinliklerine hazırlayıp geliştiren, lisede ve üniversitede öğretilmeyen deneyimlere odaklanan ücretsiz ve çevrim içi” eğitim programı YetGen’in kurucusu Erhan Erkut, Eğitimin Geleceği panelinde katılımcılara görüş ve düşüncelerini aktaracak.

SOSYAL SORUMLULUK TEMASININ ETKİSİ…
Yeni Dünyada Sosyal Sorumluluk panelinde Hepsiburada İnsan Kaynakları Grup Başkanı Esra Beyzadeoğlu, Tezmaksan Yönetim Kurulu Başkanı Fatma Aydoğdu, Opet Sürdürülebilirlik ve Kurumsal İletişim Grup Müdürü Ayşenur Aydın ve oyuncu Hakan Bilgin de Yeni Dünya’da Sosyal Sorumluluk temasının sektörler üzerindekini etkinlerini değerlendirecek.

YENİ YETKİNLİKLER VE GİRİŞİMCİLİK…
Veri ve Veri Teknolojileri Uzmanı Akan Abdula, Yeni Çağın Yeni Yetkinlikleri panelinde teknolojinin sağladığı avantajlardan söz edecek. Yeni Dünya’da Girişimcilik başlıklı son paneldeyse; Webrazzi Kurucusu Arda Kutsal, Coinoxs Kurucusu Can Azizoğlu, UP School Kurucusu Mina İlköz ve Reeder Kurucusu Sezen Sungur Saral girişimciliğin tüm detaylarını hayata geçirdikleri önemli projelerden örneklerle açıklayacak.

KATILIM ÜCRETSİZ; YOUTUBE VE METAVERSE’TEN CANLI YAYIN…
Katılımın ücretsiz olduğu Yeni Dünya Zirvesi, gençlerin yakından takip ettiği son günlerin popüler grubu Pandami’nin konseriyle sona erecek. Coinoxs’un yayınlayacağı zirve YouTube ve Metaverse kanalından eş zamanlı izlenebilecek.

 

Bizi Paylaşın
Continue Reading
Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir