Connect with us

Türkiye Gündemi

OTİZMLİ ÇOCUKLAR YARARINA ALIŞVERİŞ YAPTILAR…

Tohum Otizm Vakfı’nın her yıl Otizmli bireyler yararına düzenlediği alışveriş şenliği, bu sene Le Bedesten iş birliğiyle “Tohum Otizm Vakfı x Le Bedesten Yılbaşı Alışveriş Şenliği” adı altında 1-3 Aralık 2021 tarihleri arasında Mandarin Oriental Bosphorus Istanbul’da gerçekleşti.

Otizmlilerin yararına bu yıl 14. defa düzenlenen Tohum Otizm Vakfı x Le Bedesten Yılbaşı Alışveriş Şenliği’nde; Tohum Otizm Vakfı’nın projelerine ve eğitim bursuna ihtiyaç duyan otizmli çocuklara aktarılmak üzere; etkinlik girişlerinden, katılımcı firmalardan ve çekiliş bilet ücretleri aracılığıyla yardım toplandı.

14. YILA ÖZEL HEDİYELER
Katılımcıların hem alışveriş yaptıkları hem de bu alışverişle otizmli çocukların eğitimine katkıda bulundukları Tohum Otizm Vakfı x Le Bedesten Yılbaşı Alışveriş Şenliği’nde bu yıl 14’ncü yıla özel hediye çekilişi yapıldı. Vakfın küçük gönüllülerinin gerçekleştirdiği çekilişte bilet alan misafirlerden 9 kişi; Ali Elmacı tablo, Ferruh Karakaşlı tablo, Vivamayr Avusturya Maria Wörth veya Altaussee Sağlık Kampı’nda konaklama, Mandarin Oriental Bodrum’da konaklama, Sırmasa’dan 12 kişilik davet masası, Siren Ertan Istanbul Haute Couture elbise, Merve Gürsel’den dekoratif obje, Luxuria’dan 10 bin TL değerinde hediye çeki ve Tiffany&Co.’dan 10 bin TL değerinde hediye çeki kazandı.

Tohum Otizm Vakfı'nın projelerine ve eğitim bursuna ihtiyaç duyan otizmli çocuklara aktarılmak üzere; etkinlik girişlerinden, katılımcı firmalardan ve çekiliş bilet ücretleri aracılığıyla yardım

Tohum Otizm Vakfı’nın projelerine ve eğitim bursuna ihtiyaç duyan otizmli çocuklara aktarılmak üzere; etkinlik girişlerinden, katılımcı firmalardan ve çekiliş bilet ücretleri aracılığıyla yardım toplandı.

 

Bizi Paylaşın
Continue Reading
Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir