Connect with us

Türkiye Gündemi

KRİPTO PARADAN SONRA DİJİTAL ALTIN…

Uluslararası altın ticareti yapan şirketlerden AgaBullion ve İngiltere merkezli Aurus Technologies destekli dijital altını Türkiye pazarında satışa sunmak üzere bir ortaklık anlaşması imzaladı.

AgaBullion, Londra Külçe Piyasası Birliği’nin (London Bullion Market Association-LBMA) akredite ettiği altına sahip olunmasını sağlayan blokzincir tabanlı token Aurus GOLD (AWG) aracılığıyla perakende yatırımcılara iş tekliflerini genişletmek amacıyla Aurus’la ülke bazında özel bir ortaklık kurarak WG tokenlarını müşterilerine “AgaGoldy” adı altında satışa çıkarıyor.

Gökhan Yılmaz-AgaBullion Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve CEO'su

Gökhan Yılmaz-AgaBullion Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve CEO’su

“TÜRK YATIRIMCI ÖNEMLİ BİR POTANSİYEL”
Türkiye’nin fiziki altın için önemli bir bireysel yatırımcı potansiyeline sahip olduğunu ifade eden AgaBullion Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve CEO’su Gökhan Yılmaz, “Perakendeciler aracılığıyla fiziki altına ulaşmanın kolay olmadığına salgın döneminde şahit olduk. Amacımız, kişilere birikimlerini en verimli şekilde fiziki altına çevirebilecekleri kullanımı kolay bir platform sağlamaktır. 1 gram’dan başlayarak farklı miktarlarda altının satın alınması, depolanması, bunun finansal ekosistemin içerisinde teminat altına alınması ve geri ödenmesi anlamına geliyor. Aurus ürünlerinin Türkiye’deki tek distribütörü olmaktan mutluluk duyuyoruz ve gelecekte gümüş ve platin gibi diğer kıymetli madenlerle de çalışmayı hedefliyoruz.” dedi.

Mark Gesterkamp-Aurus İş Geliştirme Direktörü

Mark Gesterkamp-Aurus İş Geliştirme Direktörü

“TÜRKİYE’YE MÜŞTERİ AĞI SUNACAK”
Aurus İş Geliştirme Direktörü Mark Gesterkamp ise Borsa İstanbul üyesi AgaBullion’un, Türkiye’de dijital altın ve diğer kıymetli madenlerin kullanılabilirliğini genişletmek için altyapı, piyasa bilgisi ve müşteri ağı sunacağını ifade etti.

KRİPTO PARA CÜZDANLARINDA SAKLANABİLİR
AurusGOLD (AWG) Aurus’un desteklediği blokzincir tabanlı çözümler kullanarak kıymetli maden satıcıları tarafından basılan ve dağıtılan altın destekli bir tokendır. Her AWG tokenı sigortalı ve denetimli kasalarda saklanır. 1 gram yüzde 99,99 LBMA onaylı altın tarafından desteklenir ve karşılığında kullanılabilir. AurusGOLD https://www.agabullion.com/ üzerinden satın alınabilir ve müşteriler dijital altınlarını Ethereum uyumlu kripto para cüzdanlarında saklayabilirler.

Bizi Paylaşın
Continue Reading
Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir