Connect with us

Türkiye Gündemi

AKBANK’TAN 19 MAYIS’A ÖZEL ETKİNLİKLER

Akbank, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı, 19 Mayıs’a özel hazırlanan reklam filmi ve online etkinliklerle kutluyor.

18 Mayıs’ta Akbank’ın Youtube kanalında yayınlanan ‘Gençler İçin Çağdaş Sanat Buluşması’ sohbetiyle başlayan etkinlikler, 21 Mayıs’ta online etkinlik platformu JoJo’da gerçekleşecek Akbank gençlik konseriyle devam edecek.

19 MAYIS’TA GENÇLERE ÖZEL PODCAST
19 Mayıs’ta Akbank’ın Instagram sayfasında yayınlanacak “İşin içinden çıkanlar” canlı yayınında Yalçın Pembecioğlu, üniversite öğrencileri Seray Öztürk ve Ekin Al’ı konuk edecek. Aynı gün ‘Bugüne hazır mısınız?’ podcast serisinde 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’na özel kayıt podcast yayınlanacak. Akbank Akademi Müdürü Selda Özçalık’ın, iş hayatında değişen yetkinliklerden söz edeceği podcast Akbank’ın Apple Podcast, Spotify ve Google Podcast hesaplarından dinlenebilecek.

21 MAYIS’TA ONLINE KONSER
21 Mayıs’ta ise JoJo’da gerçekleşecek Akbank Gençlik Konseri’nde Dolu Kadehi Ters Tut ve Sedef Sebüktekin gençlerle buluşacak. Konser akbank.jojo.live üzerinden ücretsiz izlenebilecek.

Bizi Paylaşın
Continue Reading
Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir