Connect with us

Finans & Ekonomi

UKRAYNA’DA SÖZ KARSAN’IN…

Ulaşım altyapılarının geliştirilmesi amacıyla Ukrayna’nın Kharkiv şehrinde düzenlenen Uluslararası Mintrans Forum’a Jest ve Atak modelleriyle katılan Karsan, Kharkiv Belediye Meclisi’yle iş birliğine imza attı. Anlaşma kapsamında Karsan; kente yapılacak toplu taşıma yatırımında söz sahibi olacak.

Belediye altyapıları, kentsel gelişim ve konfor konularının masaya yatırıldığı Uluslararası Mintrans Forum’da Karsan; Kharkiv kentinin modernleşmesi hedefiyle güçlendirilecek ulaşım altyapısına, bilgi ve ürünle destek olacak.

 İgor Terekhov-Kharkiv Belediye Başkan Vekili

İgor Terekhov-Kharkiv Belediye Başkan Vekili

“TOPLAM 500 ARAÇ ALINACAK”
Kharkiv Belediye Başkan Vekili İgor Terekhov, yakıt tasarruflu 500 tane araç alacaklarını söyledi: “Yatırımla birlikte 500 adetlik araç alımı planlıyoruz. 6 ve 8 metrelik araçların ilk 150 adedinin bu yıl içerisinde alınacak.
Ulaşımın hem yoğun hem de seyrek olduğu zaman aralıklarında ideal kullanıma sahip, yakıt tasarruflu ve Avrupa emisyon standartlarını karşılayan araçları tercih etmek istiyoruz.”

 Okan Baş-Karsan CEO’su

Okan Baş-Karsan CEO’su

“ARAÇLARIMIZ UKRAYNA KOŞULLARINA UYACAK”
Atak araçlarının Ukrayna’nın trafik koşullarına uyacağını belirten, Karsan CEO’su Okan Baş, devamında şunları dile getirdi: “Karsan’ın gelecek vizyonu, sunmuş olduğu ürün yelpazesiyle Avrupa’nın gelişmiş ve gelişmekte olan birçok kentine ilham kaynağı oluyor. Ulaşım ihtiyaçlarını karşılayan yenilikçi ve teknolojik ürün yelpazemizle fark edilmeye devam ediyoruz. 6 metre sınıfındaki Jest ve 8 metre sınıfındaki Atak araçlarımızın, Ukrayna’nın değişen anlık trafik koşullarında, hem performansları hem de tasarruflu kullanımlarıyla optimum katkıyı sağlayacağına inanıyoruz.”

“UKRAYNA’DA ÜRETİMİ DEĞERLENDİRİYORUZ”
Ukrayna iş ortakları MDG ile 150 Jest ve Atak aracı, Temmuz ayından başlayarak, Ekim ayına kadar teslim etmek üzere anlaştıklarının hatırlatan Baş: “İlerleyen dönemde Ukrayna pazarındaki potansiyele bağlı olarak, Kharkiv’de üretim yatırımı yapma konusunu ise detaylı olarak değerlendiriyoruz.” dedi.

Bizi Paylaşın
Continue Reading
Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir