Connect with us

Finans & Ekonomi

KKTC’NİN YERLİ OTOMOBİLİ GÜNSEL’E ANAVATAN’DAN TAM NOT…

Türkiye Cumhuriyeti Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Hasan Büyükdede, resmi temaslarda bulunduğu Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde (KKTC), ülkenin yerli ve milli otomobili Günsel’in ilk modeli B9’u Yakın Doğu Üniversitesi Kampusu’ndaki Üretim Tesisleri’nde test etti.

 

Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Hasan Büyükdede, Günsel’in üretim tesisinde incelemelerde bulundu. 

KKTC’nin yerli ve milli otomobili Günsel’in B9 modelini üretim tesislerinde test eden Türkiye Cumhuriyeti Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Hasan Büyükdede, “Günsel’in geldiği noktadan büyük bir mutluluk duyduğunu” söyledi: “Daha önce Günsel’i İstanbul’da MÜSİAD EXPO fuarında incelemiştim. KKTC’ye gelmişken üretim tesislerini ve aracı yerinde de görmek istedim. Ümit ediyorum ki çok yakın bir zamanda seri üretime geçecekler ve Kuzey Kıbrıs’ımızın da yerli bir otomobili olacak”. Büyükdede, Günsel B9’un özellikle hız kazanma özelliğini beğendiğini belirtti.

 

Hasan Büyükdede, Günsel’i üretim tesislerinde  test etti. 

 “TÜRKİYE’NİN İLGİ VE DESTEĞİ BİZE GÜÇ VERİYOR”
Büyükdede’ye ziyareti sırasında eşlik eden Yakın Doğu Üniversitesi Mütevelli Heyeti ve Günsel Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. İrfan Suat Günsel ise “Türkiye’mizin Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Sayın Hasan Büyükdede’yi üretim tesislerimizde ağırlamak bizim için büyük bir mutluluk oldu. Nezaket dolu ziyaretleri için kendisine teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi. Günsel’in kısa bir süre önce MÜSİAD EXPO fuarında anavatanla buluştuğunu ve yoğun bir ilgiyle karşılandığını dile getiren Prof. Dr. Günsel, “Günsel’in seri üretimi için çalışmalarımızı sürdürürken Türkiye’den gördükleri ilgi ve desteğin kendilerine güç verdiğini” kaydetti.

 

Hasan Büyükdede, KKTC’nin yerli ve milli otomobili Günsel’in geldiği noktadan büyük bir mutluluk duyduğunu belirtti. 

Bizi Paylaşın
Continue Reading
Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir