Connect with us

Türkiye Gündemi

TÜM İŞLETME VERİLERİ “BUSINESS CENTER” İLE YÖNETİLECEK…

Microsoft Türkiye, Microsoft Dynamics 365 iş çözümleri ailesinin en çok kullanılan ürünlerinden Business Central’ın yeni sürümünü Türkiye’de erişime açacağını açıkladı. Business Central, özellikle küçük ve orta ölçekli işletmelerin uçtan uca görünüm ile finans, satış, hizmet ve operasyonlardan elde edilen verilerini merkezi yönetebilmesine imkan tanıyor. 

Bulut kullanımını artırmayı hedefleyen Business Central, dünya genelinde üretimden mağazacılık ve perakendeye, dağıtım ve lojistik operasyonlarından hizmet ve eğitim sektörüne kadar birçok sektörde yaygın kullanılıyor.

 Levent Özbilgin-Microsoft Türkiye Genel Müdürü

Levent Özbilgin-Microsoft Türkiye Genel Müdürü

“BÜYÜME GÜCÜNÜ ARTIRIYOR”
Microsoft Türkiye Genel Müdürü Levent Özbilgin, Business Central’ın büyüme gücünü artırdığını söyledi: “Business Central, dünya çapında üretimden mağazacılık ve perakendeye, dağıtım ve lojistik operasyonlarından hizmet ve eğitim sektörüne kadar birçok sektörde yaygın olarak kullanılan bir iş yönetimi çözümü. Sunduğu pratik araçlar sayesinde kendi işinize odaklanmanızı sağlarken, esnek yapısıyla büyüme gücünüzü artırıyor.”

“MÜŞTERİ DENEYİMİ İYİLEŞİYOR”
Sistemin işletme içindeki tüm süreçleri birbirine “entegre” ettiğini ifade eden Özbilgin, “Sistemin sunduğu uçtan uca görünüm ile finans, satış, hizmet ve operasyonlardan elde edilen veriler merkezileşiyor. Tüm verilerin güncel kalmasıyla trendler görülebiliyor; sorunlar önlenebiliyor ve müşteri deneyimi iyileşiyor.” dedi.

UZAKTAN ÇALIŞMA MODELİNE UYGUN
Yapay zekâ senaryolarına uygun bir platform sunan Business Central, aynı zamanda Microsoft Power BI ile entegre çalışması ve uzaktan çalışma modeline uygunluğuyla da işletmelere kolaylık sağlıyor. Hızlı bir şekilde kurulan ürün, bulut sayesinde kullanıcılara sürekli son sürümde kalma avantajı sunuyor.

Bizi Paylaşın
Continue Reading
Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir