Connect with us

Türkiye Gündemi

KKTC’NİN YERLİ OTOMOBİLİ YOLA ÇIKMAYA HAZIR…

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin (KKTC) yerli ve milli otomobili “Günsel” halkla buluşuyor. Siyaset, iş ve medya dünyasının önde gelen isimlerinin test ettiği aracı bu defa vatandaşlar deneyimleyecek. 

Test sürüşüne katılmak isteyenler Günsel’in Lefkoşa Dereboyu’ndaki satış ofisinden kayıt yaptırabilecek. Hafta boyunca 10:00-12:00 saatleri arasında günde 120 kişiye test sürüşü planlandı. Deneyimlemeler,  Yakın Doğu Üniversitesi kampüsündeki Günsel Üretim Tesisleri’nin sürüş alanında gerçekleşecek.

Prof. Dr. İrfan Suat Günsel-Yakın Doğu Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı ve Günsel Yönetim Kurulu Başkanı

“MERAK EDEN HERKESİ TEST SÜRÜŞÜNE DAVET EDİYORUZ”
Yakın Doğu Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı ve Günsel Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. İrfan Suat Günsel; “Yerli aracımızı halkımızla buluşturarak, deneyimlemelerini ve performansını birinci elden görmelerini istiyoruz. Otomobilin performansını merak eden ve bu gururu bizimle paylaşmak isteyen herkesi test sürüşümüze katılmaya davet ediyoruz.” çağrısında bulundu.

“SERİ ÜRETİM YAPACAĞIZ”
Seri üretim hazırlıkları için çalıştıklarını ifade eden Günsel, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde ürettikleri otomobilin, tüm dünyaya ulaşacağını söyledi.

Bizi Paylaşın
Continue Reading
Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir