Connect with us

Türkiye Gündemi

GNÇ STAR MÜZİK YARIŞMASINDA BÜYÜK FİNAL 2 MAYIS’TA…

Turkcell’in düzenlediği ve 2 bin videonun gönderildiği GNÇ Star Müzik Yarışması’nın finalistlerini belirlemek için GNÇ uygulaması üzerinden yapılan oylama 30 Nisan tarihinde sona erecek. 2 Mayıs’taki final GNÇ YouTube kanalından canlı yayınlanacak.

 

Turkcell’in GNÇ uygulaması gençlere yönelik çeşitli fırsatlar ve teklifler sunuyor. Onlardan biri de 15-25 yaş grubundakilerin istedikleri türde katılabildikleri GNÇ Star Müzik Yarışması. Geleceğin müzisyenlerinin keşfinin amaçlandığı organizasyonda ilk 10’a girenler finalde yarışmaya hak kazanacak. Finalistleri belirleyecek oylama GNÇ uygulaması üzerinden gerçekleşiyor. Oy kullanmak için son gün 30 Nisan.

2 Mayıs’taki final gecesinde 10 finalistin performanslarını jüri üyeleri Fatma Turgut ve Ferman Akgül değerlendirecek.

FİNAL, GNÇ YOUTUBE KANALINDAN CANLI YAYINLANACAK
Oylamanın bitiminde 2 bin video arasında ilk 10’da yer almayı başaranlar 2 Mayıs günü saat 21.00’de başlayacak dijital finalde canlı performans sergileyecekler. Final, GNÇ YouTube kanalından yayınlanacak. Finalistleri jüri üyeleri Fatma Turgut ve Ferman Akgül değerlendirecek. İlk 3’e giren yarışmacılar canlı yayına bağlanarak duygu ve düşüncelerini izleyicilere aktaracak. Final gecesinde Turgut ve Akgül, genç müzisyenlerle müzikal deneyimlerini paylaşacak ve eserlerini seslendirecek.

İLÇ 3’E GİRENLERE TOPLAMDA 22 BİN 500 LİRA PARA ÖDÜLÜ
Yarışmanın birincisi 10 bin, ikincisi 7 bin 500, üçüncüsü ise 5 bin lirayla ödüllendirilecek. Ayrıca radyo ve televizyon programlarına konuk olmaları sağlanacak.

 

Bizi Paylaşın
Continue Reading
Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir