Connect with us

Finans & Ekonomi

TEB’DEN KOBİ VE İŞLETMELERE YENİ HİZMET: “CEPTETEB İŞTE”

Dijital bankacılığın Türkiye’deki öncülerinden Türk Ekonomi Bankası (TEB), ödüllü mobil uygulama CEPTETEB’in ardından CEPTETEB İŞTE’yi hayata geçirdi. Bu yeni uygulama KOBİ, kurumsal ve işletme müşterilerinin birçok finansal işlemi kolay ve hızlıca yapabilmelerine imkan tanıyor.

 

 

Türkiye’de dijital bankacılık alanında dünya ortalamasının üzerinde bir hızla ilerleme kaydediliyor. Türk Ekonomi Bankası (TEB), bu alanda Türkiye’deki öncü kuruluşlardan biri.

Daha öncesinde CEPTETEB adlı mobil uygulamasıyla ödüle layık görülen TEB, müşterilerini yeni bir inovasyonla tanıştırdı: CEPTETEB İŞTE. Banka hayata geçirdiği bu son uygulamayı KOBİ’lerin yanı sıra tüm ticari firmaların talep ve ihtiyaçlarına göre geliştirdi.

CEPTETEB İŞTE, kullanıcılara “basitlik, kişiselleştirme, daha fazla işlem, takip, bildirim, yönlendirme, şeffaflık, nakit akışını yönetebilme, yenilik isteği ve hız’ imkanı sağlıyor.

MENDİ: “MOBİL BANKACILIK KULLANIMI HIZLA ARTIYOR”
TEB Bireysel ve Özel Bankacılık Kıdemli Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Mendi CEPTETEP İŞTE’nin tanıtım toplantısında Türkiye’de dijital bankacılık hizmeti alan tüketici sayısının gün geçtikçe arttığını; bunun genç nüfus, potansiyel insan kaynağı, dinamik ortam ve rekabet şartlarının yanı sıra toplumun teknoloji merakından kaynaklandığını söyledi.

TEB KOBİ Bankacılığı Genel Müdür Yardımcısı Ali Gökhan Cengiz, TEB Bireysel ve Özel Bankacılık Kıdemli Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Mendi

CEPTETEB’le Türkiye’de hatta dünyada birçok yeniliğe imza attıklarını kaydeden Mendi, şu bilgileri verdi: “Örneğin “QR kodla kartsız para çekme” ve “Çizerek PIN Girme” gibi Türkiye’de hatta dünyada birçok yeniliği sektöre kazandırdık. Samsung Gear ve Apple Watch gibi akıllı saatlerde de mobil bankacılık uygulamasını hayata geçiren ilk bankalardanız. Ayrıca müşterilerimize Finans Koçu ile bütçelerini dijital ortamda yönetme ve analiz imkanı sağlıyoruz. TEB FX ile piyasayı eşzamanlı takip ederek, döviz işlemlerini anında yapabiliyorlar. CEPTETEB Cüzdan’da yer alan İGA Pass, Flash Pass ve TAV Passport ile başta İstanbul Havalimanı ve Sabiha Gökçen olmak üzere havalimanlarında hızlı geçiş hakkı gibi hızlı çözümler sunuyoruz.”

CEBTETEB MÜŞTERİSİ 900 BİNİ AŞTI
Türkiye’nin dijital işlemlerin zenginliği açısından diğer ülkelerin bankacılık sistemlerinden pozitif yönde ayrıştığını ifade eden Mendi, “2015 yılında hayata geçirdiğimiz dijital bankacılık platformu CEPTETEB’in müşteri sayısı dördüncü yılında 900 bini geçti. Mobil bankacılık kanalını kullanan müşterilerimizin sayısı ise 1,5 milyonu aştı. TEB müşterileri bankacılık işlemlerinin yüzde 87’sini dijital kanallardan gerçekleştiriyor.” dedi. Özellikle 18-34 yaş arası müşterilerin dijital kanalı daha fazla kullandığına işaret eden Mendi, yeni inovatif ürünler geliştirme çabalarının süreceğini sözlerine ekledi.

Ali Gökhan Cengiz, TEB Kurumsal Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Gülümser Özgün Henden, Gökhan Mendi

CENGİZ: “REKABETE DİJİTALLEŞME YÖN VERİYOR”TEB KOBİ Bankacılığı Genel Müdür Yardımcısı Ali Gökhan Cengiz ise teknolojik dönüşümün ve dijitalleşmenin gelecekte ekonomiye ve reel sektördeki rekabete önemli ölçüde yön vereceğini düşündüklerini belirtti.

MÜŞTERİ İHTİYAÇ VE BEKLENTİLERİ DİKKATE ALINDI
CEPTETEB İŞTE’yi geliştirirken Türkiye’nin dört bir yanındaki KOBİ müşterileriyle bire bir görüşerek ihtiyaç ve beklenti analizi oluşturduklarını kaydeden Cengiz şunları anlattı: “Uygulama ile müşterilerimiz; transfer, vergi, kurum ödemeleri gibi “günlük bankacılık” işlemlerini; çek, senet, kredi ve üye işyeri fonksiyonları gibi ‘’nakit yönetimi” işlemlerini ve döviz, altın, vadeli hesap gibi “yatırım’’ işlemlerini şubeye uğramadan kolayca gerçekleştirebilecekler. Uygulamaya eklediğimiz gelişmiş özet sayfa ile finansal durumunu anlık olarak takip edebilecek; finansal takvim ile geçmiş ve gelecek ödemelerini izleyebilecekler. Global arama özelliği ile geçmiş işlemlere ve hesap hareketlerine kolayca ulaşabilecekler. Ayrıca üye işyeri hizmetlerimizi Ayrıca üye işyeri hizmetlerimizi kullanan müşterilerimiz için uygulamamıza hayatlarını kolaylaştıracak özellikler ekledik. Özellikle daha fazla entegrasyon ile müşteriye işbirliği içinde olacağımız partnerlarımız ile değer zinciri sunmaya devam edeceğiz. Bunun yanında sürekli yeni teknolojileri kullanarak bu platformu güçlendireceğiz.”

CEPTETEB İŞTE’YLE NELER YAPILABİLİYOR?

-CEPTETEB İŞTE ile hesaba veya karta para transfer işlemleri, vergi, belediye ve kurum ödemleri, hesap ve kart işlemleri zahmetsizce yapılabiliyor.
-Krediler, senet ve çek deposu ve üye işyeri hareketleri anlık olarak takip edilerek nakit yönetimi kolayca sağlanabiliyor.
-Sık yapılan transfer ve ödeme işlemlerine, son işlemlere bir tıkla erişip herhangi bir işlem yenilenebiliyor.
-Transfer ve ödeme yapılan kişi veya firmalar düzenlenebilir, işlemler birkaç basit adımda indirilebiliyor.
-Gruplanmış işlem setleri ile işlemlere kolayca erişilebiliyor.
-Hesap hareketleri, Tahsil-Teminat çek listeleri, ödenen çeklerin listesi ve Taksitli ticari kredilerin ödeme planları ve durumları Excel veya PDF formatında kolayca paylaşılabiliyor.

Gorsel1: TEB KOBİ Bankacılığı Genel Müdür Yardımcısı Ali Gökhan Cengiz, TEB Bireysel ve Özel Bankacılık Kıdemli Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Mendi
Gorsel2: TEB KOBİ Bankacılığı Genel Müdür Yardımcısı Ali Gökhan Cengiz, TEB Kurumsal Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Gülümser Özgün Henden, TEB Bireysel ve Özel Bankacılık Kıdemli Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Mendi

Bizi Paylaşın
Continue Reading
Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir