Connect with us

Türkiye Gündemi

11. ULUSLARARASI SUÇ VE CEZA FİLM FESTİVALİ’NDE ÖDÜLLER SAHİPLERİNİ BULDU…

T.C Kültür ve Turizm Bakanlığı ve Şişli Belediyesi’nin katkılarıyla organize edilen 11. Uluslararası Suç ve Ceza Film Festivali’nin ödül töreni Şişli Belediyesi Nazım Hikmet Kültür Evi’nde yapıldı. “Uluslararası Altın Terazi Uzun Metraj Film Yarışması” en iyi film ödülünü Peter Kerekes’in yönettiği “107 Anne” filmi kazandı.

Bu yıl “Herkes İçin Adalet” temasıyla düzenlenen 11. Uluslararası Suç ve Ceza Film Festivali’nde “Altın Terazi Uzun Metraj Film Yarışması” jürisi bu yıl, Yujiro Harumoto’nun yönettiği “Denge” ve Ahmet Necdet Çupur’un “Yaramaz Çocuklar” filmlerini de özel ödüle layık gördü.

En iyi Kısa Film Ödülü'nü Molly Manning Walker'a iletmek üzere Festival Koordinatörü İzlem Oktay'a jüri başkanı Can Candan takdim etti.

En iyi Kısa Film Ödülü’nü Molly Manning Walker’a iletmek üzere Festival Koordinatörü İzlem Oktay’a jüri başkanı Can Candan takdim etti.

ALTIN TERAZİ KISA METRAF FİLM YARIŞMASI BİRİNCİSİ “BEN İYİYİM, YA SİZ?
“Altın Terazi Kısa Metraj Film Yarışması” dalında en iyi film ödülü “Ben İyiyim, Ya Siz?” filmine verildi. Jüri Özel Ödülü ise “Suçlular” filmine verildi.

ÖĞRENCİLER “BEYAZ İNEK İÇİN BALAD”I SEÇTİ
Fesyivalin “Öğrenci Jürisi Ödülü” “Beyaz İnek İçin Balad” filmine gitti.

Bembeyaz filmiyle Habertürk Seyirci Ödülü"nü kazanan Necip Çağhan Özdemir.

Bembeyaz filmiyle Habertürk Seyirci Ödülü”nü kazanan Necip Çağhan Özdemir.

SEYİRCİ “BEMBEYAZ” DEDİ
İzleyici oylarıyla belirlenen “Habertürk Seyirci Ödülü”nü bu yıl Necip Çağhan Özdemir’in yönettiği “Bembeyaz” filmi aldı.

SEKTÖRÜN ÖNCÜ İSİMLERİ VISIONIST’TE BİR ARAYA GELDİ
Festival kapsamında bu yıl üçüncüsü düzenlenen “VisionIST “Endüstri Günleri”nde sektörün öncü isimleri sinemaseverlerle bir araya geldi. Yansımalar, Atölye, Panel ve Ustalık Sınıfından oluşan VisionIST’de; farklı kuşaklardan gelen ulusal ve uluslararası meslek profesyonelleri deneyimlerini aktardı.

Uluslararası Altın Terazi Uzun Metraj Film Yarışması “En İyi Film Ödülü”nü “107 Anne” filmi aldı. Ödül, filmin yönetmeni Peter Kerekes’e iletilmek üzere Festival Başkanı Adem Sözüer’e jüri başkanı Niki Karimi tarafından takdim edildi.

Bizi Paylaşın
Continue Reading
Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir