Reel Sektör

“TÜRKİYE TURİZMİNİ DESTEKLEME VAADİMİZİN ARKASINDAYIZ”

Havacılık ve Uzay Tıbbı Platformu’nun Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü ve SunExpress Hava Yolları iş birliğiyle 14-17 Ekim 2021 tarihleri arasında düzenlediği “Havacılık ve Uzay Tıbbı Kongresi”nde sektörün önde gelen isimleri havacılık tıbbına ilişkin güncel konuları ele aldı.

Antalya’da gerçekleştirilen Havacılık ve Uzay Tıbbı Kongresi’nde açılış konuşmacıları arasında yer alan SunExpress Havayolları Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Çalışkan, Türkiye turizmini destekleme sözünün arkasında durduklarını vurguladı.

Ahmet Çalışkan-SunExpress Genel Müdür Yardımcısı

“GÜNDEMİMİZ GÜVENLİ TURİZM”
SunExpress Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Çalışkan, güvenli turizmi Covid-19 salgını başlangıcından itibaren en önemli gündem maddesi haline getirdiklerini söyledi: “Türkiye, geçen yıl ‘Güvenli Turizm Programı’nı hayata geçiren birkaç ülkeden biri olarak çok cesur ve doğru adımlar attı. Bizim de SunExpress olarak pandeminin başından beri en önemli gündem maddemiz “güvenli turizm” oldu. Bu süreçte, yolcularımız ve çalışanlarımızın sağlığı ve güvenliği için tüm önlemleri ivedilikle aldık ve almaya devam ediyoruz.”

“DESTEK VAADİMİZİN ARKASINDA DURDUK”
Sunexpress’in “Türkiye’nin turizm elçisi” misyonuyla hareket ettiğini belirten Çalışkan, Türkiye turizmine desteklerin süreceğinin altını çizdi: “Seyahat kısıtlamalarının kaldırılmasının ardından uçuş ağımıza eklediğimiz yeni destinasyonların yanı sıra Türkiye’nin tatil rotalarına frekans artışı sunduk ve bu sene yaz sezonunda 3 milyonun üzerinde yolcu taşıyarak, yüzde 85 doluluk oranına ulaştık. Pandemi döneminde de tarifeli seferlerle Akdeniz ve Ege Bölgelerine en fazla turist getiren havayolu olmaya devam ederek Türkiye turizmini destekleme vaadimizin arkasında durduk.”

Bizi Paylaşın

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Çok Okunanlar

Exit mobile version