Teknoloji

TEKNOLOJİ PROJELERİ İÇİN YERLİ VE MİLLİ AKTÖR: DENEYAP KART

Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı’nın (T3) desteği ve RFTEK Elektronik teknoloji girişiminin milli mühendislik kaynakları kullanılarak geliştirilen “Deneyap Kart’ın” üretimi tamamlandı. Deneyap Kart Elektronik Geliştirme Seti’yle; elektronik programlama ve nesnelerin internetiyle ilgili konuların altyapısının aktarılması ve temel yapay zeka uygulamalarının gerçekleştirilmesi amaçlanıyor. 

Güçlü işlemciye, dayanıklı tasarıma ve çok yönlü G/Ç pinlere sahip Deneyap Kart, www.deneyapkart.org web sitesi üzerinden de satışa sunuldu. Kart; ilk defa 2020 yılında Gaziantep’te düzenlenen TEKNOFEST Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivalinde teknoloji tutkunlarıyla buluşmuştu.

HER ALANDA PROJE GELİŞTİRME İMKANI
Teknolojiye ilgi duyan herkesin kullanımına uygun geliştirilen kart; meraklısına elektronik programlama, nesnelerin interneti (IoT) ve yapay zeka alanlarında başlangıç seviyesinden endüstriyel uygulamalara kadar her seviyede projeyi yapabilme imkanı sağlıyor. Deneyap Kart Elektronik Geliştirme Seti aynı zamanda otonom araçlar, akıllı şehirler, tarım, sağlık, lojistik, enerji, sanayi vb. teknolojik alanlarda proje geliştirme imkanı sunuyor.

4 ÜRÜN HAZIRLANDI
Kullanıcılar www.deneyapkart.org sitesi üzerinden kart ile ilgili tüm dokümanlara ulaşabiliyor. Ayrıca siteye üye olup projelerini paylaşabiliyor ve diğer projeleri inceleyebiliyorlar. Deneyap Kart; Deneyap Kart ve Deneyap Kamera’dan oluşan Deneyap Kart Elektronik Geliştirme Seti, Deneyap Kart, Deneyap Kamera ve Deneyap Mini olmak üzere 4 ürün olarak satılıyor.

Bizi Paylaşın

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Çok Okunanlar

Exit mobile version