Connect with us

Finans & Ekonomi

TURKTRADE’DE 3’ÜNCÜ HAYRETTİN ÇAYCI DÖNEMİ

Kurulduğu 1983 yılından beri etkin Sivil Toplum Kuruluşu faaliyetlerine imza atan ve Türkiye’nin ihracatında çok önemli bir paya sahip olan TURKTRADE’in 24’üncü Olağan Genel Kurul Toplantısı’nda Hayrettin Çaycı güven tazeleyerek 3’üncü defa Yönetim Kurulu Başkanı seçildi.

 

Hayrettin Çaycı

Türkiye Dış Ticaret Derneği’nin (TURKTRADE) 24’üncü Olağan Genel Kurulu’nda Hayrettin Çaycı 3’üncü defa Yönetim Kurulu Başkanlığı görevine seçildi.

TURKTRADE’nin 27 Şubat 2020 tarihindeki son kongresinde güven tazeleyen Çaycı, Sarkuysan Elektrolitik Bakır Sanayi ve Ticaret A.Ş.’nin Yönetim Kurulu Başkanı.

 

 

Yeni yönetimde Kibar Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve Kibar Dış Ticaret Genel Müdürü Serdar Koçtürk, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı; Sarten Ambalaj Sanayi ve Ticaret A.Ş. Pazarlama Direktörü Haluk Giray ise Sayman Üye olarak görev yapacak.

TÜRKİYE İHRACATINDA ÖNEMLİ BİR PAYA SAHİP
Kurulduğu 1983 yılından bu yana etkin Sivil Toplum Kuruluşu (STK) faaliyetleriyle dikkati çeken TURKTRADE, çatısı altında bir ayara gelen 30 büyük ve kurumsal şirketle Türkiye’nin gerçekleştirdiği ihracatın önemli bir bölümünü temsil ediyor.

YENİ YÖNETİM KURULU ÜYELERİ
TURKTRADE’in Yönetim Kurulu’nda Çaycı, Koçtürk ve Giray haricinde şu isimler yer alıyor: Arçelik A.Ş. CEO’su Hakan Bulgurlu, Denizbank Genel Müdürü Hakan Ateş, Eleks Dış Ticaret A.Ş. Genel Müdürü Şafak Duran, Li&Fung Mümessillik Pazarlama Ltd. Şti. İcra Kurulu Üyesi Rasih Öztürkmen, Ünsped Gümrük Müşavirliği ve Lojistik Hizmetleri A.Ş. Hissedarı Yusuf Bulut Öztürk, Vestel Şirketler Grubu İcra Kurulu Başkanı Turan Erdoğan, Yaşar Holding Dış Ticaret Başkan Yardımcısı Cüneyt Başbakkal, Zorlu Tekstil Grubu Başkanı Necat Altın.

Bizi Paylaşın
Continue Reading
Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir