Connect with us

Reel Sektör

DÜNYA SERAMİK SEKTÖRÜ İSTANBUL’DA BULUŞUYOR…

Dünya seramik pazarı, 60 milyar dolarlık büyüklüğe sahip. Türk seramik sektörü, bu devasa pazarın 11’inci büyük tedarikçisi konumunda. Tahminen 130 ülkeden 100 bini aşkın sektör profesyoneli, İstanbul Fuarcılık tarafından organize edilen UNICERA İstanbul Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı’nda bir araya gelecek. 10-14 Mart 2020 tarihleri arasında CNR Expo İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleşecek fuarda 1200’den fazla uluslararası firma boy gösterecek ve dünyanın en önemli tasarımcıları 2021 yılının trendlerini belirleyecek. Fuarda ayrıca A’dan Z’ye mutfak ürünlerinin sergileneceği Kitchen Turkey adıyla özel bir bölüm de eş zamanlı olarak ziyaretçilerin ilgisine sunulacak.

 

130 ülkeden 100 bini aşkın sektör profesyonelinin katılması beklenen UNICERA İstanbul Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı, 10-14 Mart 2020 tarihleri arasında CNR Expo İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleşecek. Fuar; Türkiye Seramik Federasyonu (TSF) ile Tesisat İnşaat Malzemeleri Derneği’yle (TİMDER) iş birliği ve KOSGEB’in desteğiyle CNR Holding bünyesindeki İstanbul Fuarcılık tarafından organize edildi.

1200’Ü AŞKIN ULUSLARARASI FİRMA BOY GÖSTERECEK
Sektörün “banyo, mutfak, dekorasyon, ambalajlama ve depolamada en yenilikçi ürün, tasarım, malzeme ve teknolojilerinin sahneleneceği” UNICERA İstanbul’da, 1200’den fazla uluslararası firma boy gösterecek ve dünyanın en önemli tasarımcıları 2021 yılının trendlerini belirleyecek.

DÜNYA SERAMİK PAZARININ 11’İNCİ BÜYÜK TEDARİKÇİSİYİZ
Dünya seramik pazarı, 60 milyar dolarlık büyüklüğe sahip. Türk seramik sektörü, bu devasa pazarın 11’inci büyük tedarikçisi konumunda. Pazar bileşenlerinin yakından takip ettiği fuarda ayrıca A’dan Z’ye mutfak ürünlerinin sergileneceği Kitchen Turkey adıyla özel bir bölüm de eş zamanlı olarak ziyaretçilerin ilgisine sunulacak. Ziyaretçiler “elektronik malzemelerden mutfak evyelerine, havalandırma sistemlerinden yıkama ve pişirme ünitelerine” kadar aradıkları her şeyi burada bulabilecek.



KATILIM, ZİYARET VE TİCARET HACMİNDE YENİ REKOR BEKLENTİSİ

Bu yılki 100 bin metrekarelik alana konuşlandırılan UNICERA İstanbul, Türkiye’nin en kapsamlı ve etkin ihtisas fuarı. Çin, İtalya, İspanya ve Hindistan gibi sektöre yön veren ülkelerden markaların yer alacağı fuarda; katılım, ziyaret ve ticaret hacmi açılarından yeni bir rekora imza atılacağı ön görülüyor.

Bizi Paylaşın
Continue Reading
Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir