Connect with us

Finans & Ekonomi

PERAKENDE GÜNLERİ 2022’DE DİJİTALLEŞME KONUŞULACAK…

1-2 Haziran 2022 tarihinde 21’incisi “Dijital Dönüşüm” temasıyla gerçekleşecek “Perakende Günleri’nde” (PG22) sektöre yön veren çok sayıda yerli ve yabancı konuşmacı bilgilendirme yapacak. İstanbul Haliç Kongre Merkezi’ndeki etkinlikte 8 bin 500’ü aşkın katılımcı ağırlanacak. Perakende Günleri 2022, Türk Pop Müziği’nin duayen isimlerinden Ajda Pekkan’ın konseriyle sona erecek.

 

INSPARK/Salesforce, Akinon ve Atış Yapı’nın sponsorluğuyla Soysal’ın organize ettiği Perakende Günleri 2022’nin (PG22) bu yılki ana teması “Dijital Dönüşüm”. 1-2 Haziran 2022 tarihinde İstanbul Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek etkinlikte sektördeki markaların ve iş ortaklarının örnek uygulamaları ile gelişim alanları anlatılacak. Yerli ve yabancı çok sayıda konuşmacı mevcut durum ve gelecek vizyonuna ilişkin açıklamalarda bulunacak.

8 BİN 500’Ü AŞKIN KATILIMCI…
8 bin 500’ü aşkın katılımcı, organizasyon kapsamındaki Perakende Günleri Fuarı’nda perakende ve teknoloji sektörlerinde faaliyet gösteren önde gelen firmaların ilham verici standlarını ziyaret etme fırsatı bulacak. Ayrıca Aqua Floarya sponsorluğundaki Perakende Güneşi Ödülleri sahiplerine takdim edilecek.

İLK GÜN ETKİNLİKLERİ…
1 Haziran Çarşamba günü PG22 ana sahnesinde dünyanın en büyük CRM firması Salesforce’un Dijital Pazarlama Başkanı Vala Afshar ile The Store WPP CEO’su David Roth konuşacak. LC Waikiki Yönetim Kurulu Başkanı Vahap Küçük, Suat Soysal’la birlikte gerçekleştireceği “Türkiye’den dünya markası çıkarmak kolay mı?” oturumuna ev sahipliği yapacak. Mediamarkt Türkiye CEO’su Yenal Gökyıldırım, “Teknoloji Tamam Ya İnsan?” başlıklı konuşmasıyla katılımcılara hitap edecek. Akinon CMO’su Serra Yılmaz ise E-Ticaret Sahnesi’nde Koton Yönetim Kurulu Üyesi Gülden Yılmaz’la dijital ticaret konusunu değerlendirecek. Sephora CEO’su Berrin Beksaç Özduman, YvesRocher CEO’su Elif Berker ve L’oreal Genel Müdürü Sinem Sandıkçı Gökçen de sektörlerindeki dijitalleşme ve yeni dönem uygulamalar hakkında bilgiler aktaracak.

İKİNCİ GÜN PROGRAMI…
2 Haziran Perşembe günü, dünya çapında 1 numaralı Siber Güvenlik Uzmanı Mikko Hypponen ile görsel mağazacılığın öncü isimlerinden George Homer “yeni dönemdeki mazağacılık konseptine” ilişkin görüşlerini paylaşacak. Microsoft MEA Perakende Seyahat ve Konuk Ağırlama Sektör Direktörü Ramy Fares, “pandemi sonrası perakendenin geleceği” üzerine analizlerini ortaya koyacak. Huawei Mobil Servisleri Avrupa Başkan Yardımcısı Dr. Jaime Gonzalo ise “Tamamen Bağlantılı Akıllı Bir Dünya” başlıklı konuşmasında “Huawei’nin dijital gelecek vizyonunu, Türkiye’deki dijital endüstrilerin gelişmesini ve dijitalleşmeyi destekleyecek yatırımları” anlatacak.

4 AYRI UZMANLIK SAHNESİNDE 29 OTURUM…
PG22’DE öte yandan perakende sektörüne yön veren 4 ayrı “Uzmanlık Sahnesi”ndeki 29 oturumda yaşanan sorunlar ve gelişim alanları masaya yatırılacak. Bu oturumlarda Boyner Büyük Mağazacılık CEO’su Eren Çamurdan, Teknosa CEO’su Sitare Sezgin, CarrefourSA CEO’su Kutay Kartallıoğlu, Ekol Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Musul, Prof.Dr.Emre Alkin ve Levent Erden gibi isimler söz alacak.

AJDA PEKKAN KONSERİ…
Perakende Günleri 2022, Türk Pop Müziği’nin duayen isimlerinden Ajda Pekkan’ın konseriyle sona erecek.

Bizi Paylaşın
Continue Reading
Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir