Connect with us

Finans & Ekonomi

EGELİ GENÇ İŞ İNSANLARI 19 MAYIS’I SELANİK’TEKİ ATATÜRK EVİ’NDE KUTLADI…

Yunanistan’a iş gezisi gerçekleştiren EGİAD (Ege Genç İş İnsanları Derneği) heyeti, Türkiye’nin Atina Büyükelçisi ve Selanik Başkonsolosu’nun yanı sıra, Yunanistan Genç Girişimciler Birliği, Selanik Ticaret ve Sanayi Odası ve Enterprise Greece’i ziyaret etti.

 

EGİAD heyeti, ziyaret ettiği Selanik Ticaret ve Sanayi Odası’nda Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Emmanuel Vlachogiannis’le bir araya geldi.

Alp Avni Yelkenbiçer başkanlığındaki Ege Genç İş İnsanları Derneği (EGİAD) heyeti, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı gününü de kapsayan Yunanistan iş gezisinde; “iki ülke arasındaki ticari ve ekonomik ilişkilerin arttırılmasına yönelik iş birliği imkanları ile mevcut sorunların nasıl çözümlenebileceğine dair görüş alışverişinde bulundu.

YUNAN GENÇ GİRİŞİMCİLER BİRLİĞİ’YLE TOPLANTI…
Yunanistan Genç Girişimciler Birliği (OESYNE) Yönetim Kurulu Başkanı Andreas Stefanidis ve üyelerinin ev sahipliğindeki toplantıda “girişimcilik ve melek yatırımcılık konusu” ve iş birliği çalışmaları masaya yatırıldı.

SELANİK TİCARET VE SANAYİ ODASI’YLA TEMAS…
EGİAD heyeti, ziyaret ettiği Selanik Ticaret ve Sanayi Odası’nda Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Emmanuel Vlachogiannis’le bir araya geldi. Görüşmede karşılıklı ticaretin ve ilişkilerin geliştirilmesi üzerine konuşuldu.

ENTERPRISE GREECE’DEN YATIRIM BİLGİLERİ…
Heyet, Enterprise Greece’e gerçekleştirdiği ziyarette de Yatırım Tanıtım Direktörü Elias Eliades’ten bilgi aldı.

ATATÜRK’ÜN DOĞDUĞU EVDE 19 MAYIS KUTLAMASI…
Yönetim Kurulu Başkanı Alp Avni Yelkenbiçer, Başkan Vekilleri Cem Demirci, Kaan Özhelvacı, Dr. Fatih Mehmet Sancak; Yönetim Kurulu Üyeleri Oğuz Sertaç Yılmaz, Pınar Berberoğlu, Mert Hacıraifoğlu, Müge Şahin, Arda Yılmaz, Eyyüpcan Nadas, Genel Sekreter Prof. Dr. Ali Fatih Dalkılıç, Uluslararası İlişkiler Komisyonu Başkanı Elif Kâya ile üyeler Sezai Kayhan Kızıltan, Burak Güngör, Kemalettin Okkaoğlu, Remzi Uslu, Elif Koç, Anıl Yüksel, Kerem Bayraktaroğlu, Özer Öztürk, Yusufcan Özdoğan, Hasan Güler, Sinan Görgün ve Sezai Nüzhet Noyan’dan oluşan EGİAD heyeti, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün doğduğu Selanik’teki evde kutladı.

ATİNA’DA BÜYÜKELÇİLİK VE SELANİKTE BAŞKONSOLOSLUK ZİYARETLERİ…
Türkiye Cumhuriyeti Selanik Başkonsolosu Efe Ceylan ve Ticaret Müşaviri Ahmet Erdoğan’ı da ziyaret eden heyet, buradaki resmi bayram törenine katıldı.

 (soldaki) EGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Alp Avni Yelkenbiçer, Türkiye Cumhuriyeti Atina Büyükelçisi Burak Özügergin’e plaket takdim ederken. 

EGİAD heyeti daha sonra Türkiye Cumhuriyeti Atina Büyükelçisi Burak Özügergin, Ticaret Müşaviri Yardımcısı Ayşe Özcan Erbilgin ve Büyükelçilik İkinci Kâtibi Cem Algümüş’ü ziyaret ederek ekonomik, sosyal ve kültürel iş birliği faaliyetleri hakkında bilgilendi.

(Soldaki) EGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Alp Avni Yelkenbiçer, Türkiye Cumhuriyeti Selanik Başkonsolosu Efe Ceylan’a plaket takdim ederken. 

Bizi Paylaşın
Continue Reading
Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir