Connect with us

Gündem

DOYASIYA 19 MAYIS…

Kadıköy, İstanbul’da hatta Türkiye genelinde 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nın doyasıya kutlandığı ilçelerin başında geliyor. Her zamanki gibi etkinliklerin ana buluşma noktası Kalamış Atatürk Parkı.

 

Kadıköy’deki 19 Mayıs Atatürk’ü anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamamaları kapsamındaki etkinlikte binlerce kişi yaklaşık 10 kilometrelik parkurda cumhuriyet ve demokrasi şuuru adına pedal çevirecek. Bisiklet turu öncesinde Varillaz performans gurubu, müzik gösterisi yapacak.

Vatandaşlar zumba dansı, bando, Parlak Şapkalılar, Yaren Zeybek Kulübü gibi renkli etkinliklerle keyifli vakit geçirecek. Cem Eroğlu, 19.00’daki stand up gösterisiyle izleyenlerin neşe katsayısını artıracak.

19 MAYIS’IN TADI ÇIKARILACAK…
Kadıköy’deki kutlamaların ana buluşma noktası Kalamış Atatürk Parkı. Kadıköylüler burada gün boyu sürecek bayram programında; DJ performansı, balon futbolu, trambolin, tırmanma dağı, langırt, boks makinası ve Angry Bird oyunu gibi etkinliklerle 19 Mayıs’ın tadını çıkaracak.

GENÇLERİN GÖSTERİLERİ 19 MAYIS’A COŞKU KATACAK…
13.00’ten itibaren alanda Slackline gösterisi olacak. Kadıköy Belediyesi Gençlik Sanat Merkezi öğrencilerinden oluşan Pop Orkestrası, “Let’s Dance” Latin Dansları Topluluğu ve Gençlik Korosu 19 Mayıs’a coşku katacak. Vatandaşlar zumba dansı, bando, Parlak Şapkalılar, Yaren Zeybek Kulübü gibi renkli etkinliklerle keyifli vakit geçirecek. Cem Eroğlu, 19.00’daki stand up gösterisiyle izleyenlerin neşe katsayısını artıracak.

Kadıköy’deki 19 Mayıs Atatürk’ü anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamamaları kapsamındaki etkinlikte binlerce kişi yaklaşık 10 kilometrelik parkurda cumhuriyet ve demokrasi şuuru adına pedal çevirecek.

Bizi Paylaşın
Continue Reading
Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir