Connect with us

Kültür - Sanat

NİLÜFER’DEN 26’NCI ALBÜM: KENDİNE Bİ ŞANS VER…

Türkiye’nin en önemli seslerinden Nilüfer, “Kendine Bi Şans Ver” adlı 26’ncı albümüyle 5 yıl aradan sonra yeniden müzikseverlerin karşısında. Nilüfer Prodüksiyon etiketiyle çıkan albümde beş yeni şarkı yer alıyor.

 

Türkiye’nin en önemli seslerinden Nilüfer, “Kendine Bi Şans Ver” adlı 26’ncı albümüyle 5 yıl aradan sonra yeniden müzikseverin karşısında. Nilüfer Prodüksiyon etiketiyle çıkan albümde beş yeni şarkı yer alıyor.

Türk Pop Müziği’nin eşsiz seslerinden Nilüfer, 5 yıl aradan sonra “Kendine Bi Şans Ver” adlı albümüyle müzikseverle buluşuyor. Sanatçının Volga Tamöz prodüktörlüğündeki 26’ncı albümü beş yeni şarkıdan oluşuyor. Albümün çıkış eseri Boşver’in klibi, tüm platformlardaki yerini aldı. Yeni şarkılar ve yeni bir soundla özenle hazırlanan albüm, Nilüfer’in kendi müzik şirketi Nilüfer Prodüksiyon etiketini taşıyor. Albümün dağıtımcılığını ise DMC üstlendi.

İKİ AMATÖR BESTECİYE ŞANS…
Nilüfer’in iki amatör besteciye şans verdiği son albümündeki beş şarkıya ilişkin detaylı bilgiler şöyle: Boşver’in sözü Gülsen Karatoprak, müziği Volga Tamöz ve Gülsen Karatoprak’a; 17 Yaşım’nın sözü Fatma Özcan’a, müziği Nazan Palu’ya; Gidiyorum’un söz ve müziği Fatma Özcan’a; Durum Bundan İbaret’in söz ve müziği Febyo Taşel’e ve Olmayınca Olmuyor’un söz ve müziği de Ali Emre Özbayraktar’a ait.

 

 

 

Bizi Paylaşın
Continue Reading
Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir