Connect with us

Türkiye Gündemi

23-24 NİSAN’DA WORLD ÇOCUK FESTİVALİ’YLE COŞACAKLAR…

Çocuklar ve aileleri, 23-24 Nisan günlerinde Yapı Kredi bomontiada’daki World Çocuk Festivali’nde doyasıya eğlenecek. Katılımın ücretsiz olduğu festivalde, bir yandan çeşitli atölye çalışmalarında farklı uğraşlar tecrübe edilirken diğer yandan konserler ve pek çok sürpriz etkinlikle coşulacak.

 

Yapı Kredi bomontiada, iki gün boyunca 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusuna ev sahipliği yapıyor. World Çocuk Festivali” 23 – 24 Nisan’da, Yapı Kredi World’ün ana sponsorluğu ve United Colors of Benetton’un desteğiyle gerçekleşiyor.

KENDİ UÇURTMALARINI TASARLAYACAKLAR…
Uçurtma sevdası, düzenlediği uçurtma festivalleri ve özgün uçurtma tasarımlarıyla tanınan Zahit Mungan’ın uçurtmaları World Çocuk Festivali’nde olacak. Çocuklar festivalde uçurtma atölyesine katılarak, kendi uçurtmalarını tasarlayıp uçurabilecek. Ayrıca “Çak Bi Pati” derneğine bağış için Uçurtma Anahtarlık Atölyesi de çocuklarla şenlenecek.

ÖZGÜRLÜĞÜN TADINI ÇIKARACAKLAR
Festival sürecince çocuklar Yapı Kredi bomontiada’yı boyayabilecek, renkli saç örgüleri yapabilecek veya bahçede dev Scrabble ile oynayabilecek. Aileler ise “Yetişkin Çocuk Bağ Kurma Atölyesi’nde çocuklarıyla birlikte olacak.

KULAKLARININ PASI SİLİNECEK…
Yapı Kredi bomontiada Avlu sahnesindeki swing, caz ve klasik müzik konserleriyle çocuklar ve aileleri keyifli dakikalar yaşayacak. Gypsy caz ve swing tarzında müzik yapan Flapper Swing, Fun For Jazz ve Conduct Us’ın klasik müzik konserleri verecek. Bando Takımı ve Bubble Show’la şarkılar eşliğinde danslar edilecek.

GERİ DÖNÜŞÜM BİLİNCİ AŞILANACAK
Çocuklar, festival etkinlikleri arasında yer alan “Teneke Kutularla Picasso” atölyesinde, Pınar Yazıcı ve Yiğit Yazıcı’yla birlikte olacak. Picasso’nun Kübist resimlerinden ilhamla atık teneke kutular, farklı dokudaki atık kartonlar ve boyalarla çalışmalar yapılacak. Atık malzemenin nasıl değerlendirileceği ve dönüştürüleceği deneyimlenecek. Upcycling Müzik Atölyesi ile Vücut Perküsyon Atölyesi’nde de atık malzemelerden müzik aletleri imal edilecek.

PEK ÇOK SÜRPRİZ ÇOCUKLARI BEKLİYOR
Festivalde rengârenk çanta boyama ve origami aktiviteleri ile sadece miniklere özel fotoğraf çekim alanı ve pek çok sürpriz hayat bulacak.

Festivale katılım ücretsiz, kayıt yaptırmak kafi.

Yapı Kredi bomontiada’nın adresi şöyle: Merkez Mah, SilahşörCad, Birahane Sok. Tarihi Bomonti Bira Fabrikası No:1, Şişli

Bizi Paylaşın
Continue Reading
Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir