Connect with us

Kültür - Sanat

“BİR KALP HİKÂYESİ’NDE HERKES KENDİNDEN BİR ŞEYLER BULACAK”

Söz ve müziği kendisine ait olan “Bir Kalp Hikayesi” isimli yeni şarkısını Ramazan Bayramı’ndan sonra dinleyicileriyle buluşturacağını açıklayan Sanatçı Zaim Güvenç, “Klipte güzel bir hikaye anlatacağız. Sinema kökenli olduğum için sinema tadında bir klip olsun istiyorum.” dedi.

 

Sevilen Sanatçı Zaim Güvenç, stüdyo çalışmaları tamamlanan yeni şarkısı Bir Kalp Hikayesi’yle ilgili şunları söyledi: “Söz ve müziği bana ait. Düzenlemesini ise Sevgili Aydın Baş yaptı. Ramazan Bayramı’ndan sonra klibimizi çekip müzikseverlerle buluşturacağız. Önceki kliplerimde olduğu gibi bu klibin yönetmenliğini yine Onur Can Tögen yapacak. Klipte güzel bir hikaye anlatacağız. Sinema kökenli olduğum için sinema tadında bir klip olsun istiyorum.”

Zaim Güvenç

“YOĞUN DUYGU ANLARINDA ŞARKILAR KENDİLİĞİNDEN ORTAYA ÇIKIYOR”
Müziğin hayatında çok önemli bir yeri olduğunu belirten Güvenç, “Eğer şarkı yazmaya meyilli ve bu alanda kendinizi konumlandırdıysanız şarkı kafanızda hikâye ve melodisiyle beraber gelişiyor. Çok yoğun duygu anlarında şarkılar kendiliğinden ortaya çıkıyor. Ama bunun dışında o yakaladığınız melodi ve cümleleri oturup kendi sistemi içinde düzenliyorsunuz.” dedi.

“MELODİ VE SÖZLERİYLE DİNLEYENLERİ ETKİLEYECEK”
Güvenç, Bir Kalp Hikâyesi’nin “melodi ve sözleriyle dinleyenlerini etkileyeceğini” ve “insanların bu şarkıda kendilerinden bir şeyler bulacaklarını” ifade etti.

Bizi Paylaşın
Continue Reading
Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir