Connect with us

Kültür - Sanat

COIN MOIN SİLKMESİNLER SENİ!

Sanatçı Aydın Baş, kripto paralara yatırım yapanlara odaklandığı yeni şarkısı Coin Moin’le, eğlenceli müzik ve komik sözlerin arasından çok ciddi sosyal mesajlar veriyor.

 

Uzun yıllardır birçok sanatçıya eşlik eden ve stüdyosunda müzik çalışmalarını sürdüren Aydın Baş’ın yeni şarkısı Coin Moin tüm dijital platformlarda müzikseverlerle buluştu. Sanatçı Baş’ın yenisi dahil bütün şarkıları tüm dijital platformlardan dinleniyor.

“BİRÇOK KİŞİ PARASINI BU YOLLA KAYBETTİ”
Coin Moin adı şarkısında bitcoin ve benzeri kripto paralara yatırım yapanların durumunu anlatmak istediğini ifade eden Baş, niçin bu temayı işlediğine dair şunları söyledi: “İnsanlar kolay para kazanmanın peşine düştüler, ve sonuç tabiî ki hüsran. Samimi olduğum üç arkadaşım kripto paraya yatırım yaparak çok büyük rakamlar kaybettiler. Kısacası hepimizin çevresinden birçok kişi parasını bu yolla kaybetti.”

“KOMİK VE EĞLENCELİ DUYGULAR DAHA ÇOK SEVİLİYOR”
Baş, son derece ilginç bulduğunun altını çizdiği yeni şarkısıyla ilgili bir gözlemini şöyle anlattı: “Daha önce Üçgen adlı bir albüm yayınladım, Nesimi, Yunus Emre ve Âşık Veysel eserlerini yeni nesile duyurmak için kendimce düzenledim. Uzun süre çalıştığım o projeye çok fazla dönüş almadım. Asıl üzücü olan eğlencesine yaptığım Coin Moin şarkısı inanılmaz sevildi. Sanırım komik ve eğlenceli anlık duyguları çok seviyoruz.”

 

Coin Moin : https://www.youtube.com/watch?v=uYtPCr63tks&ab_channel=Ayd%C4%B1nBa%C5%9F

Bizi Paylaşın
Continue Reading
Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir