Connect with us

Eğitim

İTÜ’LÜ GENÇ YETENEKLER İÇİN BULUNMAZ KARİYER FIRSATI…

2022 İTÜ Kariyer Zirvesi, 2022 yılında 8-9-10 Mart tarihinde gerçekleşecek. Kurumsal firmalarla İTÜ’deki genç yetenekleri buluşturan zirvenin bu yılki teması “Girişimcilik ve İnovasyon”.

 

İstanbul Teknik Üniversitesi’nce (İTÜ) artık geleneksel hale getirilen ve “İTÜ Kariyer Zirvesi” adı verilen etkinlikle “özel sektör temsilcileri ile genç kuşaklar arasında sağlıklı, dinamik ve sürekli bir iletişim mekanizması kurulması” amaçlanıyor. Zirve boyunca staj ve kariyer imkanları hakkında detaylı bilgiler edinen İTÜ’lü öğrenciler ayrıca yeteneklerine uygun pozisyonlara başvurabiliyor. Organizasyona dahil olan firmalar da nitelikli insan kaynağına ulaşma fırsatı buluyor.

“YETENEĞE DOKUN”
2022 yılında sekizincisi düzenlenen ve gittikçe büyüyen İTÜ Kariyer Zirvesi, 8-9-10 Mart tarihinde “Girişimcilik ve İnovasyon” temasıyla çevrimiçi gerçekleşecek. “Yeteneğe Dokun-Touch the Talent” sloganıyla farklı sektörlerde alanında lider 96 firmaya ev sahipliği yapacak bu yılki zirvenin ana sponsoru Türk Hava Yolları (THY). Zirvede özellikle finans teknolojileri ve yeşil enerji konularının ilgi odağı olacağı belirtiliyor.

Etkinliğe katılmak isteyen İTÜ öğrencisi ve mezunları için detaylı bilgiler  http://itukariyerzirvesi.itu.edu.tr  adresinde.

Bizi Paylaşın
Continue Reading
Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir