Connect with us

Reel Sektör

İSTANBUL İPLİK FUARI 24-26 ŞUBAT’TA…

İplik endüstrisinde faaliyet gösteren üreticileri buluşturacak 18. Uluslararası İstanbul İplik Fuarı, 24-26 Şubat 2022’de İstanbul Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenecek. Tüyap’ın organize ettiği fuarda; sektördeki son yenilikler ziyaretçilerin beğenisine sunulacak.

Başta pamuk olmak üzere Türkiye’nin iplik endüstrisindeki üretim ve ihracat kapasitesi her geçen yıl artıyor.
Pamuktan yüne, elastandan akriliğe, ipekten viskona kadar pek çok iplik çeşidi, bobin ve makaraların sergileneceği Uluslararası İstanbul İplik Fuarı’nın yeni iş birlikleri fırsatları yaratmasının yanı sıra; ihracata da katkı sağlaması bekleniyor.

BUSINESS CONTECT ÜZERİNDEN KESİNTİSİZ İLETİŞİM
Tüyap’ın online iş ağı platformu Business Connect Programı; katılımcı firmaları ve ziyaretçileri dijital ortamda bir araya getiriyor. 21 Şubat 2022 – 4 Mart 2022 tarihinde firmalar ve ziyaretçiler, arama ve filtreleme yaparak uygun iş bağlantılarını bulup iletişim kurabilecek. Eşleşenler 24-26 Şubat 2022 tarihleri arasında platfrom üzerinden online veya yüz yüze toplantı yapabilecek. Fuar sonrasında 27 Şubat – 4 Mart 2022 tarihleri arasında ise yeni bağlantılar kurma ve eşleşme devam edecek.

Bizi Paylaşın
Continue Reading
Yorum yapmak için tıklayın

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir